Tillbaka till nyhetsarkivet

Tresteg till Lisebergsteatern

På Krusentiernska teatern i Kalmar bjuds det på högkvalitativ komedi med Robert Gustafsson, Thomas Petersson, Annika Andersson, Carina Lidbom m.fl. Tresteg i Snedsteg är namnet på denna skrattbomb.

Intresset slår alla rekord och det är redan nu svårt att få tag på biljetter. Fler dagar har släppts upp och ensemblen har nu börjat repetera. I dagarna blev det också klart att föreställningen kommer till Lisebergsteatern i höst och även här är intresset över förväntan rapporterar Producenten.

Tresteg i Snedsteg utspelar sig i 60-talets Kalmar och trassliga relationer, snedsteg, kärleksaffärer och rappa dialoger blir det gott om. Krusentiernska spelar för åttonde året nu och för regi står självaste Adde Malmberg. Så om ni vill skratta är det antingen Kalmar eller Göteborg som gäller.

Har du en fråga om Showtic?

Då kan du ställa den direkt till vår kundtjänst.
Vi besvarar din fråga inom 48 timmar.