Tillbaka till nyhetsarkivet

Niklas Strömstedt – Så mycket bättre

Niklas Strömstedt är en av de som medverkar i årets upplaga av Så mycket bättre TV4s succéprogram. Årets program har premiär under hösten men något specifikt datum är inte fastställt än. Det är som alltid sju spännande artister som medverkar i programmet, i år ser startfältet ut såhär; Andreas Kleerup, Sven-Bertil Taube, Jenny Berggren, Miriam Bryant, Ison & Fille, Lisa Nilsson samt Niklas Strömstedt.

Niklas Strömstedt så mycket bättre är höstens stora höjdpunkt på TV. Strömstedt har en gedigen låtskatt att tolka och det blir spännande att se vilka de andra artisternas favoriter är och hur de väljer att framföra dem. Kan det tänkas bli Oslagbara!, Flickor talar om kärleken, Om eller Vart du än går? Den frågan återstår att se. Det är inte helt otänkbart att det blir någon av alla hits som han hade under sin tid i GES, tillsammans med Anders Glennmark och Tomas ”Orup” Ericsson bildade trion den hyllade gruppen under 90-talet. Hiten ”När vi gräver guld i USA” från fotbolls-VM 1994 i USA har redan Amanda Jensen gjort en hyllad version av när hon deltog i Så mycket bättre samtidigt som Orup 2014. Men det finns fler skatter att hitta från den tiden.

Se ett smakprov från artisterna i Så mycket bättre från TV4 nedan!

I januari är Niklas aktuell med sin egna show på Hamburger Börs i Stockholm. Han har valt att kalla showen, Storhetsvansinne. Den har premiär 21 januari och kommer att spelas under våren. Det kommer bjudas på en helkväll med en meny från Niklas minnen under 80- 90- och 2000-talet. Här kan du läsa mer om showen och tanken bakom namnet.

Har du en fråga om Showtic?

Då kan du ställa den direkt till vår kundtjänst.
Vi besvarar din fråga inom 48 timmar.