Tillbaka till nyhetsarkivet

GP: ”Succé-#revyn får fortsättning på Lisebergsteatern”

Hyllade #Revyn gick för fulla hus 2014. Nu kommer uppföljaren #Revyn 2.0 – en nyskriven revy med Annika Andersson, Claes Månsson och Ola Forssmed som affischnamn i höstens stora satsning på Lisebergsteatern.

Lisebergsteatern har en gammal god revytradition. Här har bland andra storheter som Sten-Åke Cederhök, Hagge Geigert och Tomas von Brömssen spelat. – Claes och jag var ju med och tog upp revytråden för två år sedan med #Revyn och hade fantastisk roligt ihop. Vi kände att vi ville göra en fortsättning i samma form och anda, säger skådespelaren och komikern Annika Andersson, som den här gången både agerar och skriver manus.

Läs hela artikeln i GP här >>

Har du en fråga om Showtic?

Då kan du ställa den direkt till vår kundtjänst.
Vi besvarar din fråga inom 48 timmar.