Tillbaka till nyhetsarkivet

Unik chans på Rondo: Drömplatser släppta till hyllade showen

https://showtic.se/content/uploads/2019/01/salom-9156-3700x2467.jpg


Att de mest exklusiva ståplatserna på Ola Salos tokhyllade scenshow också är de mest prisvärda låter nästan för bra för att vara sant. Men nu finns en unik chans i Göteborg för den som älskar att uppleva musik och storslagna konserter på extremt nära håll.

Ola Salos omtalade show It takes a fool to remain sane på Rondo har tagit besökare och recensenter med storm. Premiären den 24 januari hyllades av en enig presskår. Aftonbladet skrev ”Storslaget, Salo” och GP gav showen fyra fyrar med orden ”Ösigt och tajt”. Sedan dess har det bara fortsatt och trycket på biljetter är hårt.

Redan veckan efter succépremiären släpptes därför 5 000 extrabiljetter till ytterligare fyra shower och därmed förlängs spelperioden till den 4 maj.

– Det känns fantastiskt att showen får så positiv respons! Jag njuter av varje minut på scen tillsammans med den här suveräna ensemblen, så att det blir fler föreställningar är väldigt roliga nyheter, säger huvudpersonen själv.

https://showtic.se/content/uploads/2019/01/olasalopublik600x320-600x320.jpg

Jämförs med Ullevi-konserter

Produktionen och den 38 meter breda scenen motsvarar enligt producenten Mikael Gordon-Solfors det som vanligtvis möter publiken på Ullevi-konserter. Därför är de unika ståplatsbiljetterna som nu finns tillgängliga en chans som ingen bör missa.

– Vi erbjuder samma storslagna scenupplevelse som du får om du betalar för de dyraste biljetterna till exempelvis U2 eller Håkan Hellström på Ullevi. Skillnaden här är att biljetterna till vår Clubzone framför Ola Salo är showens klart billigaste nära scen. Alltså tvärtemot hur det brukar vara på Ullevi, säger Mikael Gordon-Solfors.

Showen i fokus

Den låga prisbilden förklaras av att det här är för publiken som inte har ro i kroppen för en längre middagssittning utan vill ha en tightare upplevelse, äta lite snabb plockmat och dricka ett glas på stående fot och sedan fokusera helt på själva musikupplevelsen.

– Vi lever i en omvärld där tidsfaktorn är viktig. Nu kan du komma så nära showstart som möjligt och samla vännerna till en gemensam dansfest där man fritt förfogar över sin tid, förklarar Mikael.

SNABBFAKTA: Clubzone
Antal platser: 170 per föreställning

Pris: Biljetterna till partyplatserna är runt 500 kronor billigare än matplatserna. Mer info om biljettpriserna hittar du här!

Ankomst: 30 minuter före showstart.

Fördelar: Tillgång till egen bar och närhet till scenunderhållning i världsklass. Dansa precis som du vill.
Bakgrund: Ola Salos show
Ola Salo slog igenom med The Ark för snart 20 år sedan. Det ikoniska bandets hits är i fokus när showen It takes a fool to remain sane körs på Rondo i Göteborg. Ingen mindre än Henrik Schyffert har skrivit manus och föreställningen bjuder också på den senaste teknologin med scenkonst i absolut världsklass. Showen spelas fram till den 4 maj 2019.

”Ett sceniskt mästerverk”

Av de 885 personer som kan se showen varje kväll så finns endast 170 biljetter till de exklusiva partyplatserna i Clubzone. Med nära till scenen, egen bar där du kan handla när du vill och tillgång till toaletter kan de festglada fritt välja när de vill dansa loss eller bara njuta.

– Här ser man showen ståendes eller dansandes och det är så jag tycker den ska upplevas. Den är verkligen bombastisk och jag tycker att vi med hjälp av den senaste teknologin fått till ett sceniskt mästerverk, säger producenten.

Du måste godkänna marknadsförings-cookies för se videon.

Har du en fråga om Showtic?

Då kan du ställa den direkt till vår kundtjänst.
Vi besvarar din fråga inom 48 timmar.