BJÖRN SKIFS FIRAR 1OO SHOWER MED ”EN VÄRLD AV SKIFS”

Publicerat 25 feb, 2024

Björn Skifs hyllade show - En värld av Skifs - firade osannolika 100 föreställningar i samband med spelningen på Rondo i Göteborg nu i lördags den 24 februari. Showen hade urpremiär på Hamburger Börs i Stockholm i oktober 2022, där den hade planerats att spela 21 föreställningar. Men publiken vill se mer av Skifs. Mycket mer. Det blev i stället två utsålda säsonger i Stockholm, en säsong på Amiralen i Malmö och en avslutande säsong på Rondo i Göteborg. En arena, där Skifs dessutom aldrig tidigare spelat krogshow.

Den hundrade föreställningen firades med pompa och ståt backstage på Rondo direkt efter föreställningen i lördags med tårta och bubbel!

"Det är viktigt att finna anledningar att glädjas tillsammans med sina bästa vänner. Tänk att hela det här fantastiska gänget och jag har fått göra den här showen hela 100 gånger. Det är otroligt glädjande och sen att få spela här på RONDO i Göteborg med fullsatta salonger varje kväll. Det är gör mig än mer tacksam", säger Björn Skifs.

Showen En värld av Skifs spelar fram till 27 april på Rondo i Göteborg, biljetterna är i princip slutsålda och därför har produktionsbolaget 2Entertain tillsammans med Rondo skapat lite extra utrymme och släpper nu ett fåtal fler biljetter per kväll för att möta den stora efterfrågan av biljetter till Björn Skifs kvarvarande föreställningar.

Showen produceras av 2Entertain.

Biljetter och info: Showtic.se och Liseberg.se Presskontakt: Anders Westin, anders@westinpromotion.com, 0708-77 37 07.

Media