Publicerat 8 okt, 2023

banner imagebanner image

Stort biljettryck till Skifs, nu lanseras ny biljettkategori - ”Skifsplatta” och showbiljett 995 kr!

Ända sedan biljettsläppet av En värld av Skifs på Amiralen i Malmö, så har trycket efter biljetter till showen varit stort. Produktionen har fått många förfrågningar om fler typer av biljettkategorier för att möta trycket.

Därför kan produktionsbolaget 2Entertain och samproducenten Julius Production glädjande berätta att man nu lanserat två nya biljettkategorier. Dels en kategori med showplats paketerad med ”Skifsplatta” bestående av luftorkad skinka, salami, chilikorv, kryddemultion, oliver, marinerad ost, bakad örttomat, frasig potatis, ostgratinerat naanbröd. Pris 995 kr.

Det finns också en ny kategori som produktionsbolagen kallar ”Showplats vid bord” (pris 895 kr), där man har möjlighet att köpa till charkbricka och dryck på plats på Amiralen.

Lanseringen gjordes i samband med Malmöpremiären för showen. Och vilken lyckad premiär det blev! Amiralen kokade och publiken var helt lyrisk! Legenden Skifs levererade till 110% och publiken älskade det! ”Folkkär är bara förnamnet och han förtjänar det med råge” och ”Gåshud och applådåskor”skrev Skånska Dagbladet. Sydsvenskan skrev ”Björn Skifs still got the blåblus” och vi kan inte annat än hålla med!

Legenden Björn Skifs har gjort det igen – levererat en krogshow som har precis allt!

Läs mer och boka biljetter