Nyhetsbrev - Få erbjudanden och senaste nytt inom teater, show och musikal!

Ange kontaktuppgifter i formuläret nedan för att få kommunikation från oss på Showtic*.

Vi kommunicerar primärt via email, ange namn och emailadress som minimum. Vill du i de fall det förekommer även kunna få utskick via sms och post ange även mobilnummer och postadress.

*Showtic är en del av Moment Group där även produktionsbolaget 2Entertain och Wallmans Group ingår. Vi säljer biljetter, producerar och marknadsför teater, shower, musikaler och konserter på b.la. China Teatern, Oscarsteatern, Vallarnas friluftsteater, Intiman, Wallmans, Golden Hits, Hamburger Börs, The Theatre, The Concept m.f.


Vad får du med Showtics nyhetsbrev?

Älskar du också teater, show och musikal? Gillar du att skapa minnen med nära och kära och uppleva riktigt bra underhållning? Det gör vi också! Och vi vill gärna dela med oss av det senaste som sätts upp på våra scener runt om i Sverige.

Förköp av biljetter

Som prenumerant får du tillgång till biljetterna innan officiellt biljettsläpp och boka bästa platserna - först av alla!

Unika erbjudanden

Som prenumerant och viktig gäst får du tillgång till förmånliga erbjudanden och sista minuten biljetter.

Dela kärleken till teater, show och musikal

Som prenumerant kommer du lite närmare artisterna, får ta del av backstageklipp och delta i tävlingar, där du t.ex. kan få chans till ett oförglömligt möte med din favoritartist. Allt är såklart helt gratis!