Res med MTRX

Partneryta MTRX bilden

Showtic samarbetar med MTRX!

Vi på Showtic är måna om våra kunder och när vi går in i olika typer av samarbeten, så är det med kunden i fokus! Så även i detta samarbete med tågbolaget MTRX som kör mellan Stockholm och Göteborg.

MTRX är även de måna om sina kunder och har sedan starten haft Sveriges nöjdaste tågresenärer enligt Svenskt Kvalitetsindex. De sex senaste åren har de även varit punktligast på rälsen mellan Stockholm och Göteborg. Med sina moderna tåg erbjuder de smidiga resor för medvetna resenärer som söker ett tryggt, smart och personligt resande. En trevligare resa helt enkelt! Dessutom till ett bättre pris – som Showtickund får du nämligen 10% rabatt på dina resor med MTRX när du bokat biljetter hos oss*.

Förutom det bättre priset för Showtics kunder, så innebär också samarbetet att många av artisterna i produktionerna som säljs på Showtic reser med MTRX. Det är ju viktigt att de kommer i tid till föreställningarna!

Dessutom kommer MTRX-kunder att få förmånliga erbjudanden från Showtic i samband med tex presale och biljettsläpp av nya produktioner.

*VILLKOR FÖR ERBJUDANDET Erbjudandet om 10% gäller på ordinarie vuxenbiljett biljettyperna FIX, FLEX och PLUS för resor fram till 15 december 2024. Erbjudandet gäller efter bokad biljett på Showtic på föreställningar som spelar på China teatern, Oscarsteatern, Intiman, Vallarnas friluftsteater, Hamburger Börs, Rondo samt Lisebergsteatern. Vi arbetar för att erbjudandet framgent ska gälla på fler arenor.

BOKA HÄR MED 10% RABATT