Säker Arena

ALLT DU BEHÖVER VETA INFÖR DITT TEATER/SHOWBESÖK MED ANLEDNING AV COVID-19
Uppdaterades 2020-09-17

För oss är det enormt viktigt att du som kund känner dig säker och trygg när du besöker någon av våra shower eller föreställningar. På den här sidan presenterar vi alla de åtgärder vi gör på våra arenor, för att skapa utökad säkerhet med anledning av Covid-19. Vi följer Folkhälsomyndighetens rekommendationer och anpassar hela tiden vår verksamhet efter rådande riktlinjer. Vi följer också händelseutvecklingen noga och arbetar ständigt med åtgärder för våra gästers och vår personals trygghet och säkerhet.


Du måste godkänna marknadsförings-cookies för se videon.


VAD GÄLLER FÖR MIG SOM GÄST?

Har du sjukdomssymptom, även lindriga sådana, så ber vi dig stanna hemma och välkomnar tillbaka dig vid ett annat tillfälle, när du är frisk igen. Vi uppmanar alla som planerar att delta i våra evenemang att följa aktuella Folkhälsomyndighetens rekommendationer kring hygien och smittspridning. I våra mail inför besöket, informerar vi också om vilka åtgärder vi gjort på våra arenor för att skapa utökad säkerhet och påminner om att följa Folkhälsomyndighetens rekommendationer kring hygien och smittspridning. Får du Corona-liknande symptom och behöver senarelägga ditt besök, vänligen kontakta respektive biljettkassa för ombokning.

VAD GÄLLER FÖR ARENORNAS PERSONAL?

För personalen gäller naturligtvis att man vid minsta sjukdomssymptom stannar hemma. De uppmanar alla som jobbar med våra evenemang att följa Folkhälsomyndighetens rekommendationer kring hygien och smittspridning.


Fler åtgärder för din trygghet

VAD GÖR VI ÅTGÄRDER PÅ ARENORNA FÖR ATT DU SKA KÄNNA DIG SÄKER?

  • Vi har reducerat antal publikplatser på våra arenor och följer Folkhälsomyndighetens och regeringens riktlinjer gällande maxantal på arenorna.
  • Vi har anpassat seatingen och följer Folkhälsomyndighetens rekommendationer gällande avstånd/tomma platser mellan olika sällskap.
  • Vi har värdar och värdinnor på plats på arenorna, som hjälper till vid in- och utpassering till arenorna, vid toaletterna och som också hjälper till med säker placering av gästerna.
  • Vi påminner våra gäster om att hålla avstånd, både med hjälp av våra värdar och med hjälp av skyltning.
  • Vi har flera stationer med handsprit på arenorna, framförallt i foajén och på toaletterna.
  • Vi har utökat våra städrutiner på samtliga arenor.
  • Vi minimerar direktkontakt med våra gäster vid biljettkontroll och scannar alla biljetter istället för att riva biljetter.
  • På de arenor där vi har servering och garderob följer vi aktuella riktlinjer som finns för restaurang/servering.

Vanliga frågor och svar

Vad gäller vid evenemang som flyttas till nytt datum?

Information om vad som gäller för just den föreställning som du ska gå på hittar du på respektive föreställningssida här på Showtic. Har du köpt dina biljetter via ett annat bolag än Showtic, Tickster eller direkt på teatern/arenan, så behöver du kontakta det aktuella bolaget.

Återlösen av biljetter till ej inställda eller flyttade evenemang?

Nej, vi återlöser inte några biljetter, förutsatt att du inte köpt av- och ombokningsskydd.

Jag har köpt till av- och ombokningsskydd på min bokning. Kan jag få hela biljetten återbetald?

Ja, det kan du så länge du avbokar senast 30 dagar innan föreställningen skulle ägt rum. Kontakta aktuell biljettkassa för att få hjälp med administrering av detta.

Vem kontaktar jag om jag har ytterligare frågor inför mitt besök?

Du kan alltid kontakta Showtic Gästservice om du har några frågor. Du når dem på info@showtic.se eller via telefon på 0771-13 43 00 måndag-fredag mellan kl 09.00 – 15.00. Har du frågor gällande just arenan du ska besöka hänvisar vi dig till respektive arenas hemsida, för kontakt och information.


HAR DU YTTERLIGARE FUNDERINGAR KRING CORONAVIRUSET?

För fler frågor och svar om till exempel symptom på smitta och hur viruset smittar, hänvisar vi till Folkhälsomyndighetens hemsida:
Frågor och svar om coronaviruset från Folkhälsomyndigheten

För ytterligare information om Coronaviruset, så hänvisar vi till krisinformation.se, där ansvariga myndigheternas information om coronaviruset presenteras:
Information om coronaviruset på krisinformation.se


Öppnade arenor

KUNGSPORTSHUSET I GÖTEBORG

https://showtic.se/content/uploads/2018/10/kungsportshuset-155-600x400.jpg

AKTUELLA SHOWER

Läs mer om Labero - Goldfingers
Läs mer om Orup - Bara

HAMBURGER BÖRS I STOCKHOLM

https://showtic.se/content/uploads/2017/09/hbbild-600x400.jpg

AKTUELLA SHOWER

Läs mer om Tomten och Bocken

WALLMANS I STOCKHOLM

https://showtic.se/content/uploads/2015/09/wallmans600x4102020-600x400.jpg

AKTUELLA SHOWER

Läs mer om Wallmans