ShowticTV

REPORTAGE • VOD • LIVE

ARKIVET - ShowticTV på premiärer

I arkivet hittar du mycket kul! Här har vi samlat våra roligaste backstage-reportage och de allra glittrigaste premiärmingel-reportagen. Kolla in klippen. Vi lovar dig en garanterad nostalgikick och förhoppningsvis en hel del skratt också!


VIDEO ON DEMAND

På Showtic säljer vi biljetter till alltifrån shower med populära artister, storslagna musikaler och konserter till humorföreställningar som buskis och fars. Kanske missade du när vi spelade en viss föreställningen, eller vill minnas tillbaka och uppleva din absoluta favoritföreställning igen. Då kan vi glädja dig med att vi här på ShowticTV inom kort kommer att kunna presentera tidigare succéföreställningar, så att du ska kunna uppleva dem igen, fast när du vill och direkt ifrån ditt vardagsrum!


LIVE EVENT

En del av ShowticTV ger dig möjligheten att uppleva live streaming - låt teatern, musikalen, showen eller konserten komma hem till dig! Precis som när du besöker en teatern eller arena är det bara ni med biljett till LIVE framträdandet som får ta del av evenemanget. Det visas exklusivt vid en viss tidpunkt.

Välkommen till ShowticTV online event – ett nytt sätt att uppleva dina favoritartister!

Just nu har vi inga aktuella ONLINE EVENT. För att hålla dig uppdaterad och få aktuell information om nästa event som går att streama, anmäl dig till Showtics Nyhetsbrev här >>