Swedbank Pay

Betala din upplevelse med Swedbank Pay säkert och tryggt på showtic.se. Du kan läs mer om våra alternativ nedan.

Musikalbild

Delbetalningskonto

Samla dina köp i en kredit. Betala 5 % av det totala beloppet per månad. Kreditgränsen sätts till kostnaden av dina totala inköp avrundat uppåt till närmaste 100 SEK

Den 16:e i varje månad skickas en månadsavi ut till Slutkunden. Till tjänsten tillkommer aviavgifter och ränta. Betalningen sker till Swedbank Pay som är Slutkundens avtalspart gällande betalningsförmedlingen och krediten. Kontokrediten/Månadsavin kan betalas via betalkort eller Swish på https://www.swedbankpay.se eller via internetbanken med bankgiro och OCR.

Läs fullständiga villkor hos Swedbank Pay här

Kreditfaktura

Köp nu, betala inom 14 dagar! Fakturan får du som kund via e-post. Du kan alltid logga in med Bankid och få en överblick av dina köp via Swedbankpays app.

De produktioner som erbjuder Swedbank pay Faktura som ett betalsätt ger kunden möjlighet att skjuta på sin betalning i 14 dagar. Betalningen sker till Swedbank Pay som är Slutkundens avtalspart gällande betalningsförmedlingen och krediten. Fakturan kan betalas via betalkort eller Swish på https://www.swedbankpay.se eller via internetbanken med bankgiro och OCR.

Ladda ner appen här

Läs mer om faktura hos Swedbank Pay här

Villkor för Slutkund

All hantering och behandling gällande Slutkunds Kreditbetalning och Slutkunds personuppgifter kopplad till Kreditbetalningen ansvarar Swedbank Pay ensam för, tills att relationen mellan Slutkund och Swedbank Pay har upphört.

Kontaktuppgifter Swedbank Pay Customer Support

kundservice@swedbankpay.se +46 (0) 771-44 10 00

(Öppettider vardagar 8-19.)

https://www.swedbankpay.se