//showtic.se/content/uploads/2020/05/aesa-nisse1080x1080.jpg

Håll i din biljett – den är guld värd

Alla tiders ÅSA-NISSE på Vallarnas friluftsteater 2020 flyttas till sommaren 2021

Kära gäst,

Från och med söndagen den 29 mars får allmänna tillställningar i Sverige ha max 50 deltagare, allt beroende på Coronavirusets (covid-19) framfart i världen. Detta gör att vi från Vallarnas friluftsteater har väntat in i det sista för att se om restriktionerna kommer att lyftas under en snar framtid, men med rådande situation fattar vi beslutet att flytta vår verksamhet till 2021.

Anledningen till att vi väljer att flytta fram föreställningen ETT ÅR behöver vi knappast gå in mer på, alla vet vad som fått oss att under 2020 agera mer försiktigt och hålla en social distans. Beslutet att flytta föreställningarna till 2021 tar vi NU så att alla, både gäster och personal, kan känna sig trygga när ni och vi vistas på Vallarnas Friluftsteater. Vi ser det som ytterligare ett led i att ha något att ivrigt sukta efter. För snart ses vi – ett år går snabbare än man kan tro.

Till den viktigaste frågan: Hur påverkar detta er gäster? Jo, ni har automatiskt fått biljetter till motsvarande föreställningsdag 2021. Ni som skulle gått på premiären 2020 har alltså biljetter till premiären 2021. Se nedan vad som gäller för just dig och ditt sällskap. SÅ sätt tillbaka biljetterna på kylskåpet och snegla på dem från tid till annan. För just nu är tålamod guld värt och din biljett får bli beviset för just det. Vi ses nästa sommar i Falkenberg men till dess möts vi digitalt på vår Facebook & Instagram @vallarnasfriluftsteater

Tack för er förståelse, glada tillrop samt hälsningar. Inget är så härligt som att ha något att se fram emot.

Var rädda om Er!

Janne Andersson – Producent Vallarnas friluftsteater

Och hela övriga gänget!


Frågor och Svar - Alla Tiders Åsa-Nisse

Har du några funderingar eller undringar gällande vår flytt av årets buskis Alla tiders Åsa-Nisse till 2021 så hittar du de flesta svaren här nedanför.

Vilka är de nya datumen och vilket datum är min biljett giltig till?
Se uppdaterad spelplan för 2021 i grafiken nedan.
I kolumnen till vänster ser du ursprungliga datum för sommaren 2020 och i kolumnen till höger ser du vilket datum du istället har biljetter till 2021.

//showtic.se/content/uploads/2020/05/spelplan-2021.jpg

Måste jag byta min biljett mot en ny?

Nej. Din biljett är automatiskt giltig till 2021. Du behöver inte göra något utom att behålla biljetten. Vill du ändå ha en biljett med uppdaterat datum på så kan du enkelt ladda ner biljetten via din ursprungliga bokningsbekräftelse. Klicka på den lila knappen i bekräftelsen som heter LADDA NER PAKET/LADDA NER BILJETTER. Laddar du ner biljetten på nytt så är datumet uppdaterat.

Kommer jag att få samma plats det nya datumet?

Ja. Din biljett är giltig det nya datumet och du behåller dina ursprungliga platser.

Jag kan inte gå det nya datumet, vad gör jag?

Om du skulle ha förhinder och inte kunna gå det nya datumet vänligen kontakta oss på vallarna@2entertain.com . Samtliga gäster som köpt biljetter innan den 9/5 har möjlighet till kostnadsfri ombokning vid ett tillfälle senast den 31/3-2021. Ombokning sker till valfritt datum i mån av plats. Vi gör vårt bästa för att omboka dig till en likvärdig plats, men kan inte garantera att det blir samma som i din ursprungliga bokning. För snabbare hantering vänligen uppge ditt referensnummer (10 tecken) vid kontakt. Referensnumret hittar du på din bekräftelse.

Jag har avbeställningsskydd, vad gäller?

Ordinarie bokningsvillkor gäller. Vill du avboka dina biljetter tag kontakt med det försäljningsställe där du köpte biljetterna.

Jag kan inte gå något av de nya datumen, vad gör jag?

Vänligen kontakta oss via vallarna@2entertain.com för alternativ. För snabbare hantering vänligen uppge ditt referensnummer (10 tecken) vid kontakt. Referensnumret hittar du på din bekräftelse.

Jag har reserverat biljetter, men ännu inte betalat för dem. Vad gör jag?

Dina biljetter ligger fortfarande reserverade i ditt namn till förfallodatum. Vill du behålla biljetterna så betalar du för dem innan förfallodatumet passerat. Vill du göra ändringar i din reservation så kontaktar du försäljningsstället där du bokade biljetterna. Vill du ta bort din reservation så behöver du inte göra något, utan bokningen förfaller automatiskt efter förfallodatumet passerat.

Hur gör jag med mina utgifter för hotell och resa?

Du behöver kontakta ditt hotell / din researrangör och höra vad de har för ombokningsregler och om du kan få hjälp att boka om till 2021.

Jag har gjort en grupp/bussbokning via Destination Falkenberg, behöver jag göra något?

Nej. Du kommer att bli kontaktad under veckan med mer information gällande din reservation.

När släpps biljetterna till försäljning för 2021?

Biljetterna till 2021 släpps 25 maj 2020.

Har du övriga frågor som inte besvaras av ovan vänligen kontakta oss via vallarna@2entertain.com så svarar vi så fort vi kan. För snabbare hantering vänligen uppge ditt referensnummer (10 tecken) vid kontakt. Referensnumret hittar du på din bekräftelse.