UPPLEVELSER ÄR LIVET

#visessnart

Det finns flera härliga initiativ just nu i de flesta branscher och alla är inne på samma tanke. Att få känna hopp om framtiden, samtidigt som man samlas och upplever saker tillsammans. Vi hyser stort hopp om att detta snart kommer att ske. En värld som åter öppnar upp där vi får krama om nära och kära. Se solen på en uteservering, eller bara få fortsätta med vår vardag. Känslan att få leva livet och delta i evenemang blir där viktigare än någonsin. Att hålla sin biljett i handen och gå på teater, se föreställningar där man skrattar, gråter och berörs!

För upplevelser är livet och livet är upplevelser! Det är ett magiskt ögonblick varje gång vi öppnar dörrarna till teatrarna och en förväntansfull publik strömmar in. Möjligheten att träffas och att man där och då skapar gemensamma minnen att prata om lång tid framöver. Vi hoppas att den ska ge er hopp om att allt detta snart kommer att ske och att ”i morgon” inte kan komma snabbt nog.

Var rädda om er #visessnart

Du måste godkänna marknadsförings-cookies för se videon.


AKTUELLA FÖRESTÄLLNINGAR

Här kan du läsa mer om våra aktuella föreställningar på Showtic just nu.

Alla tiders Åsa-Nisse
Vallarna friluftsteater, Falkenberg

Spelas sommaren 2021
När den finurlige och uppfinningsrike Åsa-Nisse (Mikael Riesebeck) och hans vän Klabbarparn (Kent Vickell) får sina gevär konfiskerade av landsfiskalen efter en tjuvjakt, bestämmer sig Åsa-Nisse för att uppfinna en tidsmaskin och ta sig 70 dagar fram i tiden och hämta deras vapen. Men när han och hans fru Eulalia (Annika Andersson) ska prova maskinen tar de hjälp av den godhjärtade men klantige brevbäraren Dag-Otto (Jojje Jönsson) som naturligtvis ställer till det. Istället för 70 dagar, hamnar de 70 år framåt i tiden.

Pappor på prov
Krusenstiernska teatern, Kalmar

Spelas Sommaren 2021
Thomas Petersson, Ola Forssmed, Sussie Eriksson mfl. bjuder på ett komiskt kaos i Ray Cooneys fars regisserad av Edward af Sillén. Doktor Ljung (Thomas Petersson) står inför sin livs viktigaste dag. Han ska hålla föredrag inför 250 kirurger som rest ifrån hela världen till vackra Kalmar, och hela hans karriär står på spel. På plats är naturligtvis också hans högsta chef och dessutom hans fru. Ingenting får gå fel!

Saturday Night Fever
China Teatern, Stockholm

Spelas vinter/vår 2021
Succémusikalen från Broadway och West End kommer äntligen till Stockholm! Staying Alive, Night Fever, How Deep Is Your Love, Tragedy, You Should Be Dancing, If I Can’t Have You, Jive Talkin’ och så vidare - de klassiska hitlåtarna avlöser varandra. Den färgsprakande musikalen, med de många låtklassikerna, förflyttar dig tillbaka till 70-talets New York med dess glittrande heta discorytmer och partyliv. Här finns fantastiska dansnummer, discokulan, de vita kläderna, höftvickandet och de utsvängda byxorna. Men här finns också plats för förortens hårda vardagsliv och den ständiga kampen för att överleva -åtminstone till nästa dag.

Rain Man
Oscarsteatern, Stockholm

Spelas vinter/vår 2021
I höst flyttar en värdig uppföljare till megasuccén Så som i Himmelen in på anrika Oscarsteatern. Publiksuccén RAIN MAN är en generös tidsresa direkt in i 80-talet. Rain Man är baserad på den fyrfaldigt Oscarsbelönade filmen från 1988 med Dustin Hoffman och Tom Cruise. Briljanta Robert Gustafsson och Jonas Karlsson spelar huvudrollerna tillsammans med stjärnor som Sofia Ledarp, Lars Väringer, Gustav Levin, Therésè Andersson Lewis och Polly Kisch. Denna underbara och hjärtevärmande föreställning har premiär den 25 september.

GES - Stanna världen en stund
Cirkus, Stockholm

Spelas hösten 2020
Det som från början startade som en kul session har sedan den första episka singeln ”När vi gräver guld i USA” etablerat sig i svenska folksjälen, som en av våra stora supergrupper. Nu tar GES klivet upp på scen igen och våra pophjältar kommer att för första gången bjuda på en gemensam krogshow! Succégruppen kommer att ta dig med på en intim, men storslagen resa, fylld av både GES fantastiska låtskatt och självklart de största hitsen från deras egna solokarriärer.

ANNIE
Intiman, Stockholm

Spelas vintern 2020/2021
ANNIE är en gripande solskenshistoria där handlingen utspelar sig i 30-talets Amerika, mitt i den djupa depressionen, och handlar om den föräldralösa flickan ANNIE som bor på ett barnhem på Hudson Street som styrs av den lätt alkoholiserade Miss Hannigan. Då hon inte alls är särskilt förtjust i barn, styr hon barnhemmet med järnhand. ANNIE tar varje tillfälle som ges att rymma. Förutom himmelsk musik levererar ANNIE spänning, kärlek och feelgood. En helt förtrollande upplevelse för hela familjen.

Wallmans Stockholm,

Spelas 2020 - 2021
En helkväll på Wallmans bjuder på lite mer av allt. Vi serverar en unik upplevelse i det fantastiska samspelet mellan högklassig show och lyxig mat och dryck. Tjejkvällen, födelsedagen, kick offen, dejten - livet - blir alltid lite bättre på Wallmans. Upplevelsen börjar redan i entrén. Och hos oss är det du som är kvällens mittpunkt. Häng av dig ytterkläderna, ta en fördrink i vår cocktailbar, möt kvällens stjärnor som välkomnar dig i sann Wallmansanda och ser till att du kommer i stämning. Vi lägger otroligt mycket kärlek i vår mat.

Labero - Goldfingers
Hamburger Börs, Stockholm

Det är en stor ära att åter hälsa Labero välkommen till anrika Hamburger Börs, med showen GOLDFINGERS. Förvänta dig det gåtfulla och helt oförklarliga i en intim och exklusiv show där magins mästare närmar sig mystiken och som garanterat får dig och ditt sällskap att häpna. Kom bara ihåg att aldrig släppa honom ur sikte, för då är nämligen risken stor att du går vilse i gränslandet mellan dröm och verklighet…

Golden Hits, Stockholm

Spelas hösten 2020
Oavsett anledning så är du definitivt värd en helkväll på Golden Hits. Fyller du år, har du fått nytt jobb, är det läge för en möhippa eller svensexa, har du kanske blivit singel, hittade du matchande strumpor i morse. Det finns alltid något att fira tillsammans med nära och kära. Artisterna bjuder in till en helkväll där du och dina vänner är mitt i showen, det finns alla ingredienser för en lyckad fest.

Crossroads, Turné

Spelas hösten 2021
JESSICA ANDERSSON, MARIETTE HANSSON, PETER JOHANSSON OCH BRUNO MITSOGIANNIS ÅKER PÅ TURNÉ MED ROCKLÅTAR ACKOMPANJERAT AV STOCKHOLM CONCERT ORCHESTRA. Fyra av landets mest omtyckta musikalartister Jessica Andersson, Mariette Hansson, Peter Johansson och Bruno Mitsogiannis ger i höst fyra konserter ihop i en unik föreställning. CROSSROADS tar oss genom rockhistorien men får den ändå att låta som ny, upplev de mest älskade rocklåtarna i en helt ny kostym. På turnén framförs låtar av bland andra Metallica, Queen och The Rolling Stones med komp av Stockholm Concert Orchestra. Turnén når Linköping, Göteborg, Malmö och Stockholm.

Babblarna - Andra musikalen, Göteborg & Stockholm

En färgglad, bubblig, interaktiv, svängig och rolig föreställning med barnens stora favoriter Babblarna, Faffa, Vovvo och Klonk. Vi blandar språklek och svängig musik – och framför musikalen med tal, tecken, sång och dans. Ni får träffa Babba som inte alls vill gå och lägga sig. Tillsammans med roboten Klonk vill Babba bygga en koja som de alla ska sova över i. Men Vovvo är busig och väcker Babblarna hela tiden. Barnen i publiken får dansa och sjunga med till både nya och gamla låtar; ”Bibbel Babbel Bubbel”, “Grattis-sång”, ”Stompalång Tut Pling Sång”, ”Första Låten” och många, många fler. Speltid ca 40 min utan paus. Rekommenderad ålder: 2-5 år (yngre och äldre barn är självklart välkomna). Det här är föreställningen för alla barn som inte kan sitta still! Alla måste ha en biljett, även om man sitter i sin förälders knä.
Presentkortbanner händer i luften