Presale erbjudande

Musiken från musikalen Änglagård släpps på skiva!

Änglagård skiva

Musikalen Änglagård, i regi av Edward af Sillén, gör dundersuccé på Oscarsteatern i Stockholm. Fredriks Kempes musik berör och förtrollar publiken när den framförs på scenen av musikalstjärnorna Helen Sjöholm, Tommy Körberg och Tuva B Larsen tillsammans med en rad fantastiska skådespelare och en hyllad ensemble. Nu blir den magiska musiken tillgänglig på skiva! Snart kan du i bilen, hemmet, lurarna lyssna till originalensemblens studioinspelning av de 18 sångerna från musikalen. Du kommer kunna sjunga med i den smäktande musikalduetten Moln av vita lögner, klappa takten till En enkel gubbe och beröras av sluttonerna i En del av något större. Om och om igen.

Skivan kostar 189 kr och kan förköpas direkt! Efter den 12 april kan den fås hemskickad mot en frakt- och serviceavgift eller hämtas i biljettkassan på Oscarsteatern i Stockholm.

Förköp din skiva här

Första singeln från skivan, Moln av vita lögner med Helen Sjöholm och Fredrik Lycke, finns redan nu tillgänglig för nedladdning via streamingtjänster som Spotify.

Streama här

Musikalen Änglagård spelar nu på Oscarsteatern. Biljetter släppta fram till 26 oktober.

Köp din biljett här