Alcazar

Alcazar firar 20 år, släpper ny singel och turnérar tillsammans för allra sista gången!

Alcazar firar 20 år, släpper ny singel och turnérar tillsammans för allra sista gången!

Turné • 22 Nov - 31 Dec

ALCAZAR - 20 YEARS OF DISCO - MISSION COMPLETED

I 20 år har Alcazar spridit sin kärlek till det svenska folket och resten av världen. Och efter miljontals sålda singlar, fantastiska radiohits, fyra studioalbum och åtskilliga hitsamlingar meddelar Alcazar nu att 2018 blir deras sista år tillsammans.

Det är med tårar vi säger farväl till Tess, Andreas och Lina, men vi har också blivit lovade att deras sista SHOW tillsammans kommer bli något utöver det vanliga.

Det sista året tillsammans inleddes med en release av splitternya låten ”In the name of love”, som dessutom är officiell Europride-låt, och hösten fortsätter med en omfattande turné runt om i Sverige.

Nu är det dessutom klart med en längre spelperiod på The Theatre, Gothia Towers under perioden 22 november – 15 december.

Äta och dricka Välkommen in i The Theaters magiska värld - en showarena utöver det vanliga. Kombinera mat och dryck med showen för maximal upplevelse.
Tider och priser Matplats, barplats, läktarplats eller scenplats? Vad passar dig? Det finns något för alla smaker. Här får du även info om vilka tider som gäller.

Kontakt, frågor och svar Har du några frågor kring The Theatre eller vill boka via telefon, här finns kontaktuppgifter. Du kan även hitta nyttig information och svar på de vanligt förekommande frågorna.

Köp biljett Alcazar · Från 395kr