Arvingarna

Missa inte Arvingarnas härliga krogshow!

Missa inte Arvingarnas härliga krogshow!

Hamburger Börs • 9 Mar - 25 Mar

I love Arvingarna

Helkväll med Arvingarna – från 395 kr eller addera middag & VIP?!
Känner ni schlagergunget i kroppen bara någon säger E L O I S E? Då är det här en drömkväll för dig och dina vänner! Med glädje, nostalgi och fest som förtecken har Hamburger Börs skapat en helkväll du inte vill missa. Med VIP Meet & Greet-biljett får du bästa plats vid borden närmast scenen och sitter mitt i händelsernas centrum! Redan efter förrätten börjar showen genom Arvingarnas musikaliska resa - från tonårsrummet med idolposters och signerade vinylskivor till dansbanor, konserter, allsånger och minnen för livet. Efter showen fortsätter party & dans i Hamburger Börs exklusiva schlagerklubb natten lång. Här får ni som VIP-gäst mingla med Arvingarna i ett avgränsat område med övriga VIP-gäster så att ni kan skåla med bandet och kanske ta en bild tillsammans innan dansen drar i gång på allvar. Stanna länge, vi lovar att ni kommer gå dansandes hem igenom stan!

För er som har andra middagsplaner går det också att boka en showbiljett för 395kr. Då följer ni showen från sidan eller baren och går sedan vidare upp och fortsätter festen på dansgolvet. I mån av plats kommer biljetter till show och/eller schlagerklubb säljas i dörren till danssugna eftersläntrare.
OBS! Ingen schlagerklubb efteråt på matiné.

I love Arvingarna är en krogshow sett ur fansens ögon, full med nostalgi, sång, glädje och fest. En musikalisk berättelse med låtarna som är Arvingarnas signum och DNA. Regissör är ingen mindre än Hans Marklund. På scen får de förstärkning av blås, trummor och sång. Det blir en minnesvärd kväll för dig som har följt Arvingarna genom alla år och för dig som precis har upptäckt musiken, stämsången och refrängerna. Arvingarna är tillbaka hetare än någonsin och de slutar aldrig att överraska. Välkommen till en helkväll för fansen, om fansen och deras kärlek till ett av Sveriges bästa band.

Regi:
Hans Marklund Han är regissören bakom succéer som Melodifestivalen, Allsång på Skansen, R.E.A, QX-galan och Secret Singer. Han har även koreograferat en mängd filmer och föreställningar och författat TV-manus, texter och monologer till oräkneliga svenska artister.
Ensemble:
Casper Janebrink – bas och sång
Kim Carlsson – gitarr och sång
Lars ”Lasseman” Larsson – keyboard, gitarr och sång
Tommy Carlsson – sång och slagverk

OM ARVINGARNA
För över trettio år sedan började medlemmarna i Arvingarna att skriva låtar tillsammans i Partille. Med föräldrar i Streaplers och Flamingokvartetten hade de dansmusiken i blodet, men redan från början hittade de sin egen stil. Så här långt har de hunnit med tjugo album, ett tjugotal låtar på Svensktoppen, tre grammisar och sju framträdanden i Melodifestivalen.
Det stora genombrottet kom med låten ”Eloise” som tog hem segern i Melodifestivalen och gav dem en sjunde plats i Eurovision Song Contest 1993. 1995 var de tillbaka med ”Bo Diddley”, en låt som har blivit en av deras mest älskade. 1999 tog de en tredjeplats med ”Det svär jag på” och 2002 blev de sexa med ”Ingenting är större än vi”. Killarna gjorde comeback 2019 med superhiten I do. Förra året var det dags igen med låten ”Tänker inte alls gå hem”. En riktig schlagerdänga som blev en favorit på dansgolvet, i duschen och i bilen på väg till jobbet.
De har också hängt med på Diggiloo-turnén och hunnit med att fira sina första trettio år med en bejublad krogshow. Som om inte det skulle vara nog har du säkert sett dem i alla möjliga tänkbara sammanhang på teve. Inte minst i programserien Så mycket bättre.

Köp biljett Arvingarna · Från 395kr