Björn Skifs 1080x1350Björn Skifs 1920x1080
Björn Skifs logo

Björn Skifs - En värld av Skifs

Amiralen, Malmö & Rondo, Göteborg5 okt. 2023 - 30 mars 2024Konsert Show

Björn Skifs är tillbaka med nyskapad scenshow!

Om föreställningen

Björn Skifs hyllade show har spelat för fulla hus i två säsonger på Hamburger Börs i Stockholm. Mottagandet har varit överväldigande. Nu flyttas succéshowen till Malmö hösten 2023 och fortsätter till Göteborg våren 2024.

Han har stått på scen i över 60 år och är en av Sveriges mest folkkära artister. I höst kommer Skifs tillsammans med sitt tiomannaband till Amiralen i Malmö och den 5 oktober har han premiär i Malmö med showen En Värld av Skifs. I februari 2024 fortsätter segertåget till Rondo, Göteborg. Showen är en musikalisk kavalkad fylld med nummer och minnen från en otrolig karriär.

Björn Skifs behöver egentligen inte någon närmare presentation. Rösten som startade det svenska musikundret och satte Sverige på den musikaliska världskartan har under årtionden förgyllt vår tillvaro med hits och mångsidig underhållning. En Värld av Skifs speglar delar av Björns fantastiska karriär och är en kavalkad av musik, hits, humor och minnen i en praktfull uppsättning skapad av Pernilla Skifs under musikalisk ledning av Hans Gardemar och ett tiomannaband bestående av några av Sveriges absolut bästa musiker.

"Jag är så otroligt tacksam och glad över att intresset för min show varit så stort att vi nu kan ta den vidare till både Malmö och Göteborg. Både jag och bandet ser fram emot att få spela på dessa anrika showscener och framför allt att möta publiken där!”

Björn Skifs, Artist

”Björn Skifs är ett unikum både som artist och som fenomen i den svenska underhållningsbranschen. Att nu för första gången - hur otroligt det än låter - presentera en show med Björn på AMIRALEN i Malmö och likaledes för första gången någonsin på RONDO i Göteborg är något som jag är oerhört stolt över. Grattis Malmö och Grattis Göteborg till ’En värld av Skifs’”.

Mikael Gordon-Solfors, Exekutiv Producent

Showen spelas 5 oktober – 25 november på Amiralen i Malmö samt 1 februari – 30 mars 2024 på Rondo i Göteborg.

Showen produceras av 2Entertain.

Produktion Artist: Björn Skifs Regi/Koreografi: Pernilla Skifs Kapellmästare/Arrangör: Hans Gardemar Producent: Mikael Gordon-Solfors Produktionsbolag: 2Entertain

Kommande speltillfällen

51 kommande speltillfällen mellan 5 okt - 30 mars

 • Torsdag 5 okt 18:30

  Amiralen, MalmöPris från 595 kr / person
 • Fredag 6 okt 18:30

  Amiralen, MalmöPris från 595 kr / person
 • Lördag 7 okt 18:30

  Amiralen, MalmöPris från 595 kr / person
 • Torsdag 12 okt 18:30

  Amiralen, MalmöPris från 595 kr / person

Inför besöket

 • Föreställningslängd Ca 1 timme och 45 minuter
 • Spelas5 okt 2023 - 30 mar 2024
 • ÅldersgränsFrån 13 år i målsmans sällskap och 18 år utan.
 • GenreShow
 • PrisFrån 595 kr

Showbilder

Björn skifs showbild
Björn skifs showbild 2
Björn Skifs showbild 3
Björn Skifs Showbild 4

Recensioner

Aftonbladet 4

Imponerande show

Aftonbladet
På scen betyg 4

Stående ovationer

På scen

Musikaliskt fulländat!

Konsertmusikal.com
Starts 4

En lysande stjärna!

Du i fokus

Fantastic show

Broadwayworld.com

Sjunger brallorna av de flesta!

DN

Fler föreställningar

Vanliga frågor och svar

 • Hittar du inte svar på din fråga och vill få hjälp?

  Showtic Gästservice kan hjälpa dig med alla frågor kring föreställningar som spelar på China Teatern, Oscarsteatern, Intiman, Hamburger Börs, Golden Hits, Vallarna och Wallmans. Maila på info@showtic.se eller ring 0771 - 13 43 00.

  Du kan även besöka vår kundservicesida för mer hjälp.

 • Kan jag köpa presentkort?

  Ja, presentkort finns att köpa här

 • Hur får jag mina biljetter?

  Det skickas oftast i ett kvittomail till den e-postadress som anges i köpet. Via detta kvittomail kan man ladda ned sina biljetter, med undantag för de dinnershows som ej har biljetter utan har ditt namn på gästlistan när du kommer på plats.

  Vissa arenor erbjuder postleverans av biljetten när du gör ditt köp, då behöver detta val göras innan betalning sker för att du skall kunna ta emot dina biljetter hem till din brevlåda.

  Avvikelser kan förekomma beroende av biljettsystem, arena eller streamingtjänster. Läs alltid köpvillkoren i kassan för att vara säker på hur din leverans sker.

 • Vad gäller för vidareförsäljning av biljetter?

  Biljetter får endast köpas för personligt bruk och får inte användas kommersiellt. Det innebär att biljetter inte får inköpas och/eller vidare försäljas i kommersiellt syfte.

  Biljetter får inte heller erbjudas i tävlingar eller i samband med erbjudande av annan produkt eller tjänst utan skriftligt medgivande från Showtic och/eller den ansvariga arenan/arrangören/leverantören.

  Biljetter som ej är personliga kan man ge bort eller sälja om man ej kan besöka evenemanget.

 • Var vänder jag mig när jag vill boka hotellpaket?

  Allt gällande hotellpaket kan du läsa här

  För att komma i kontakt med Nöjesresor som har hand om detta: Nöjesresor direkt på 08 - 500 000 44 eller hotellpaket@nojesresor.se

  Vid bokning av hotellpaket är det Nöjesresors bokningsvillkor som råder.