Brel möter piafBrel möter piaf

Brel möter Piaf - rebellen & sparven

Stockholm28 nov.Konsert

Åsa Fång och Christopher Wollter är tillbaka på scenen!

Om showen

Åsa Fång och Christopher Wollter är tillbaka i stan med med kapellmästare Bernt Andersson och ger en exklusiv föreställning den 28 november. Denna gång kommer de med en femhövdad orkester med stråk och blås, nya arrangemang och utökad repertoar. Åsa och Christopher dyker ner i den franska låtskatten där de möter chansontraditionens två giganter, Édith Piaf och Jacques Brel. Vi får höra odödliga sånger om livet och kärleken som ges ur två perspektiv, mannens och kvinnans. Åsa och Christopher låter sången och musiken förena två självförbrännande och kärlekstörstande livsöden. Amsterdam, La vie en Rose, Ne me quittes pas och Non, je ne regrette rien är ett axplock av vad som kommer framföras ur den franska låtskatten. De ackompanjeras av virtuosa musiker: Bernt Andersson, piano och dragspel, Karolina Weber Ekdahl (violin och viola), Johan Alenius (klarinett, träblås, flöjt, saxofon) Michael Krönlein, kontrabas, och Per Melin, trummor.

Kommande speltillfällen

1 kommande speltillfällen mellan 28 nov - 28 nov

 • Tisdag 28 nov 18:30

  Oscarsteatern, StockholmPris från 550 kr / person

Inför besöket

 • Föreställningslängd-
 • Spelas28 nov 2023
 • GenreKonsert
 • ÅldersgränsIngen
 • PrisFrån 550 kr

Recensioner

“Suveränt! Helt oemotståndligt! Tillsammans är de oslagbara. Som lyssnare blir man lycklig och varm.”

- Skånska Dagbladet

“Roar och imponerar”

- Svenska dagbladet

”Ett professionellt mästerverk från första till sista stund. Suverän underhållning.”

Ale Kuriren

Fler föreställningar

Vanliga frågor och svar

 • Hittar du inte svar på din fråga och vill få hjälp?

  Showtic Gästservice kan hjälpa dig med alla frågor kring föreställningar som spelar på China Teatern, Oscarsteatern, Intiman, Hamburger Börs, Golden Hits, Vallarna och Wallmans. Maila på info@showtic.se eller ring 0771 - 13 43 00.

  Du kan även besöka vår kundservicesida för mer hjälp.

 • Kan jag köpa presentkort?

  Ja, presentkort finns att köpa här

 • Hur får jag mina biljetter?

  Det skickas oftast i ett kvittomail till den e-postadress som anges i köpet. Via detta kvittomail kan man ladda ned sina biljetter, med undantag för de dinnershows som ej har biljetter utan har ditt namn på gästlistan när du kommer på plats.

  Vissa arenor erbjuder postleverans av biljetten när du gör ditt köp, då behöver detta val göras innan betalning sker för att du skall kunna ta emot dina biljetter hem till din brevlåda.

  Avvikelser kan förekomma beroende av biljettsystem, arena eller streamingtjänster. Läs alltid köpvillkoren i kassan för att vara säker på hur din leverans sker.

 • Vad gäller för vidareförsäljning av biljetter?

  Biljetter får endast köpas för personligt bruk och får inte användas kommersiellt. Det innebär att biljetter inte får inköpas och/eller vidare försäljas i kommersiellt syfte.

  Biljetter får inte heller erbjudas i tävlingar eller i samband med erbjudande av annan produkt eller tjänst utan skriftligt medgivande från Showtic och/eller den ansvariga arenan/arrangören/leverantören.

  Biljetter som ej är personliga kan man ge bort eller sälja om man ej kan besöka evenemanget.

 • Var vänder jag mig när jag vill boka hotellpaket?

  Allt gällande hotellpaket kan du läsa här

  För att komma i kontakt med Nöjesresor som har hand om detta: Nöjesresor direkt på 08 - 500 000 44 eller hotellpaket@nojesresor.se

  Vid bokning av hotellpaket är det Nöjesresors bokningsvillkor som råder.