Dear Evan Hansen manérbildDear Evan Hansen manérbild
Dear Evan Hansen Logotype

Dear Evan Hansen

Intiman, Stockholm23 jan. 2025 - 15 mars 2025Musikal

Den prisbelönta musikalen om tillhörighet och bekräftelse

Om showen

DEAR EVAN HANSEN - vinnaren av 6 Tony Awards®, Grammy® Award och Olivier Award för Bästa Musikal! Äntligen sätts den hyllade föreställningen upp i Sverige. Musikalen som spelat för fulla hus på både Broadway och West End med musik skriven av kompositörerna bakom succéfilmerna La La Land och The Greatest Showman. Följ med Evan Hansens gripande resa i jakten på tillhörighet och bekräftelse. Premiär den 23 januari 2025 på Intiman i Stockholm. Biljetterna släpps den 29 maj 2024 på showtic.se.

Dear Evan Hansen har beskrivits som ett musikaliskt kärleksbrev till alla som känner sig ensamma. Föreställningen tar oss in i en värld där psykisk ohälsa och ensamhet möter viljan i att bli sedd. I huvudrollen som Evan Hansen ser vi Martin Stokke Mathiesen som just nu är aktuell i den kritikerrosade musikalen Änglagård. Clara Henry gör rollen som Zoe Murphy, Evans hemliga förälskelse, och Joel Adolphson, känd från gruppen I Just Want To Be Cool, gör rollen som Evans familjevän Jared Kleinman. På scen får de sällskap av skådespelarna Sussie Eriksson och Peter Eggers, en ensemble med rutinerade artister från musikalscenen samt en liveorkester ledd av Nils-Petter Ankarblom.

DEAR EVAN HANSEN berättar historien om den unge Evan Hansen, vars strävan efter tillhörighet och bekräftelse leder honom in på en komplex väg fylld av utmaningar och upptäckter. Evan går i High School där han har svårt att hitta sin plats. Han lider av social ångest, har inga vänner och omgivningen ser honom som konstig. Eller så ser de honom inte alls. När en kille i skolan tar sitt liv leder ett missförstånd till att killens föräldrar tror att deras son och Evan var bästa vänner. Evan rättar inte till missförståndet, i stället ser han en chans att passa in, att bli någon. Evan kommer allt närmre den döde killens familj, och på minnesstunden i skolan håller Evan ett rörande tal som dessutom sprids och hyllas i sociala medier. Plötsligt är Evan någon. Han är inte ensam längre. Men allt bygger på en lögn…

Originalmanus DEAR EVAN HANSEN är skriven av Tony Award-vinnaren® Steven Levenson, musiken av Grammy®-, Tony-, Olivier- och Oscarsvinnarna® Benj Pasek och Justin Paul (La La Land, The Greatest Showman).

Regi och svensk översättning Markus Virta (flera musikalsuccéer bl.a. Så som i himmelen, Matilda, Hundraåringen). Produceras av 2Entertain

 • Föreställningslängd: ca 2 tim och 30 min inkl paus
 • Rekommenderad ålder: från 13 år

Kommande speltillfällen

32 kommande speltillfällen mellan 23 jan - 15 mars

Inför besöket

 • FöreställningslängdCa 2 timmar och 30 minuter, inkl paus
 • Spelas 23 jan - 15 mars 2025
 • Åldersgräns Rekommenderas från 13 år
 • GenreMusikal
 • PrisFrån 595 kr för vuxen, från 395 för ungdom

Media

Fler föreställningar

Vanliga frågor och svar

 • Hittar du inte svar på din fråga och vill få hjälp?

  Showtic Gästservice kan hjälpa dig med alla frågor kring föreställningar som spelar på China Teatern, Oscarsteatern, Intiman, Hamburger Börs, Golden Hits, Vallarna och Wallmans. Maila på info@showtic.se eller ring 0771 - 13 43 00.

  Du kan även besöka vår kundservicesida för mer hjälp.

 • Kan jag köpa presentkort?

  Ja, presentkort finns att köpa här

 • Hur får jag mina biljetter?

  Det skickas oftast i ett kvittomail till den e-postadress som anges i köpet. Via detta kvittomail kan man ladda ned sina biljetter, med undantag för de dinnershows som ej har biljetter utan har ditt namn på gästlistan när du kommer på plats.

  Vissa arenor erbjuder postleverans av biljetten när du gör ditt köp, då behöver detta val göras innan betalning sker för att du skall kunna ta emot dina biljetter hem till din brevlåda.

  Avvikelser kan förekomma beroende av biljettsystem, arena eller streamingtjänster. Läs alltid köpvillkoren i kassan för att vara säker på hur din leverans sker.

 • Vad gäller för vidareförsäljning av biljetter?

  Biljetter får endast köpas för personligt bruk och får inte användas kommersiellt. Det innebär att biljetter inte får inköpas och/eller vidare försäljas i kommersiellt syfte.

  Biljetter får inte heller erbjudas i tävlingar eller i samband med erbjudande av annan produkt eller tjänst utan skriftligt medgivande från Showtic och/eller den ansvariga arenan/arrangören/leverantören.

  Biljetter som ej är personliga kan man ge bort eller sälja om man ej kan besöka evenemanget.

 • Var vänder jag mig när jag vill boka hotellpaket?

  Allt gällande hotellpaket kan du läsa här

  För att komma i kontakt med Nöjesresor som har hand om detta: Nöjesresor direkt på 08 - 500 000 44 eller hotellpaket@nojesresor.se

  Vid bokning av hotellpaket är det Nöjesresors bokningsvillkor som råder.