Doctor DiamantisDoctor Diamantis
Doctor Diamantis hälsan i dina händer

Doctor Diamantis

Oscarsteatern, Stockholm2 okt.Föresläsning

Välkommen till en inspirerande kväll med Doctor Diamantis!

Om showen

Välkommen till en inspirerande kväll med Doctor Diamantis!

En föreläsning som kommer förändra synen på hälsa för alltid. Med en unik förmåga att förena traditionell medicin med modern vetenskap kommer Doctor Diamantis att dela med sig av insikter och hemligheter som kommer att inspirera och engagera dig.

Under kvällen kommer Doctor Diamantis att utforska hur varje individ kan ta sin hälsa i egna händer. Genom att kombinera beprövade metoder från århundraden av medicinsk kunskap med de senaste vetenskapliga rönen kommer han att ge dig kunskap och verktyg för att skapa en hälsosam balanserad livsstil.

Missa inte chansen att vara en del av denna oförglömliga kväll där du kommer att lära dig hur du kan ta kontroll över din hälsa och maximera ditt välmående. Boka dina biljetter nu för en kväll som kommer att förändra ditt perspektiv och inspirera dig att leva ditt bästa liv!

Vi ser fram emot att välkomna dig till en kväll fylld av insikt, inspiration och förändring med Doctor Diamantis på Oscars Teatern.

Kommande speltillfällen

1 kommande speltillfällen mellan 2 okt - 2 okt

 • Onsdag 2 okt 17:00

  Oscarsteatern, Stockholm
  Pris från 595 kr / personBoka biljett

Inför besöket

 • Föreställningslängd3 timmar inkl paus
 • Spelas2 oktober 2024
 • GenreFöreläsning
 • ÅldersgränsIngen
 • PrisFrån 595 kr

Fler föreställningar

Vanliga frågor och svar

 • Hittar du inte svar på din fråga och vill få hjälp?

  Showtic Gästservice kan hjälpa dig med alla frågor kring föreställningar som spelar på China Teatern, Oscarsteatern, Intiman, Hamburger Börs, Golden Hits, Vallarna och Wallmans. Maila på info@showtic.se eller ring 0771 - 13 43 00.

  Du kan även besöka vår kundservicesida för mer hjälp.

 • Kan jag köpa presentkort?

  Ja, presentkort finns att köpa här

 • Hur får jag mina biljetter?

  Det skickas oftast i ett kvittomail till den e-postadress som anges i köpet. Via detta kvittomail kan man ladda ned sina biljetter, med undantag för de dinnershows som ej har biljetter utan har ditt namn på gästlistan när du kommer på plats.

  Vissa arenor erbjuder postleverans av biljetten när du gör ditt köp, då behöver detta val göras innan betalning sker för att du skall kunna ta emot dina biljetter hem till din brevlåda.

  Avvikelser kan förekomma beroende av biljettsystem, arena eller streamingtjänster. Läs alltid köpvillkoren i kassan för att vara säker på hur din leverans sker.

 • Vad gäller för vidareförsäljning av biljetter?

  Biljetter får endast köpas för personligt bruk och får inte användas kommersiellt. Det innebär att biljetter inte får inköpas och/eller vidare försäljas i kommersiellt syfte.

  Biljetter får inte heller erbjudas i tävlingar eller i samband med erbjudande av annan produkt eller tjänst utan skriftligt medgivande från Showtic och/eller den ansvariga arenan/arrangören/leverantören.

  Biljetter som ej är personliga kan man ge bort eller sälja om man ej kan besöka evenemanget.

 • Var vänder jag mig när jag vill boka hotellpaket?

  Allt gällande hotellpaket kan du läsa här

  För att komma i kontakt med Nöjesresor som har hand om detta: Nöjesresor direkt på 08 - 500 000 44 eller hotellpaket@nojesresor.se

  Vid bokning av hotellpaket är det Nöjesresors bokningsvillkor som råder.