DubbelTrubbel

Den kritikerhyllade skrattsuccén, som tog Kalmar med storm i somras spelas i Göteborg nu i höst och åker ut på stor Sverigeturné i vår.

Den kritikerhyllade skrattsuccén, åker ut på Sverigeturné!

Turné • 8 Mar - 14 Apr

DubbelTrubbel

I en lyxig sommarstuga utanför Göteborg har Sven-Erik planerat den perfekta helgen tillsammans med sin älskarinna Birgitta. Han har till och med ordnat en privat kock, för att sätta guldkant på romantiken.

Han har till och med ordnat en privat kock, för att sätta guldkant på romantiken. Hans fru Viktoria är på väg till tåget för att spendera helgen med sin mamma, och hans bästa vän Jan-Åke är på väg över för att sova i gästrummet, som ett perfekt alibi. Planen är idiotsäker! Vad skulle möjligtvis kunna gå fel…? Allt, visar det sig!

Jan-Åke har ingen aning om varför han egentligen är inbjuden, och Sven-Erik har ingen aning om att hans fru och Jan-Åke egentligen är hemliga älskare, så Viktoria väljer plötsligt att stanna hemma. Ännu värre blir det när kocken Birgit  av misstag blir förväxlad med älskarinnan Birgitta, medan älskarinnan inte har en aning om hur man lagar mat! Mixa samman alla dessa ingredienser och du får en svindlande soppa… Nu är det upp till Sven-Erik och Jan-Åke att i hisnande tempo tillsammans trassla sig ur denna snurriga situation, medan förvecklingarna står som spön i backen.

Välkomna till denna kritikerhyllade skrattfest på Lisebergsteatern i höst!

Recensioner

"THOMAS PETERSSON ÄR LANDETS FARSKUNG!"

- BT

"Fantastisk ensemble garanterar en härlig skrattfest!"

- BT

"PUBLIKEN NJUTER OCH SKRATTAR FÖR FULL HALS"

- B. Graham

"KOMIK AV HÖG KLASS"

- SMÅLÄNNINGEN

"PROFFSIG FARS... garanterad skrattfest"

- BAROMETERN


Originalmanus: Marc Camoletti
Regi: Pär Nymark
Manusbearbetning: Thomas Petersson

Ensemble:
Thomas Petersson
Pär Nymark (ersätter Johan Petersson på Lisebergsteatern och turnén)
Birgitta Rydberg (ersätter Sussie Eriksson på Lisebergsteatern och turnén)
Anna-Karin Palmgren
Martin Rydell
Anna Rydell

Köp biljett DubbelTrubbel · Från 450kr