En himmelsk musikalkonsert

Välkommen till En Himmelsk Musikalkonsert!

Välkommen till En Himmelsk Musikalkonsert!

STOCKHOLM 10-11 juni, RÄTTVIK 18 juni

En himmelsk musikalkonsert

Välkommen till En Himmelsk Musikalkonsert!  Än en gång ser vi musikalvärldens hyllade stjärna Philip Jalmelid och musikalstjärnan Tuva B Larsen, världsstjärnan Malena Ernman, musikallegendaren Anders Ekborg folkkära Björn Kjellman, skådespelerskan och musikalstjärnan Sofia Pekkari m fl. och dessutom Morgan Alling som konferencier. Bland körens övriga sångglada medlemmar ser vi bl a Beatrice Järås, Rikard Björk, Thérèse Andersson Lewis, Linus Eklund Adolphson, Magnus Loftsson, Karolin Funke, Annica Edstam, Eric Hallengren, Rolf Christiansson, Joakim Jennefors, Johan Karlsson, Klara Nilsson och Kristin Lidström allt under ledning av dirigent Karl Johan Ankarblom och en 16-mannaorkester.

En av svensk filmhistorias mest älskade filmer Så som i Himmelen blev en hjärtevärmande musikal som fick dig att skratta, gråta och sjunga med. Efter fulla hus på Oscarsteatern under 2 år, enastående recensioner och en publik på över 221 000, så avslutar hela originalensemblen med stor final, genom att bjuda på exklusiva konserter på Skansen i Stockholm och på Dalhalla i Rättvik, sommaren 2022.

I En Himmelsk Musikalkonsert får du bl.a. uppleva musiken från musikalen Så som i Himmelen och en kavalkad av de största musikalpärlorna från West End & Broadway.

Trailer

Se vår härliga trailer för En Himelsk Musikalkonsert

Du måste godkänna marknadsförings-cookies för se videon.

Köp biljett En himmelsk musikalkonsert · Från 595kr