Barn på cykelEn kväll för barnen
En kväll för barnen - logotype

En kväll för barnen

Hamburger Börs, Stockholm19 sep.Gala

Till förmån för Barncancerfonden

Om showen

WALLMANS GROUP ARRANGERAR; ”EN KVÄLL FÖR BARNEN”, TILL FÖRMÅN FÖR BARNCANCERFONDEN

Efter förra årets välgörenhetsgala, ”En kväll för barnen” som arrangerades på Louise de Geer Konsert & Kongress i Norrköping är det nu säkerställt att det blir en ny version av välgörenhetsgalan. Den här gången på Hamburger Börs i Stockholm och med Wallmans Group som ny huvudman. Den 19 september är det dags. Det kommer bli en kväll där syftet är att belysa och informera i det viktiga ämnet barn och cancer samtidigt som vi tillsammans samlar in pengar för att hjälpa forskningen framåt.

Program & underhållning för kvällen presenteras inom kort!

Om barncancerfonden: Barncancerfonden bekämpar barncancer, med målet att varje drabbat barn ska överleva och leva ett gott liv. Barncancerfonden finansierar forskning som möjliggör effektivare och mer skonsamma behandlingar som är elakare mot cancern men snällare mot barnen, samt erbjuder stöd för drabbade familjer och barncanceröverlevare i hela landet. Tillsammans arbetar riksförbund och lokala föreningar för att bidra till en positiv utveckling inom alla områden som rör barncancer.

Missa inte den här kvällen!

Biljetter finns att köpa för 1495 kr vilket inkluderar entrébiljett och trerättersmiddag. Av biljettpriset går 1000 kr per biljett oavkortat till Barncancerfonden. Stort tack för att du hjälper oss i kampen mot barncancer!

Kommande speltillfällen

1 kommande speltillfällen mellan 19 sep - 19 sep

Inför besöket

 • FöreställningslängdCa 4 timmar
 • Showstart18.00
 • Spelas19 sep
 • GenreVälgörenhetsgala
 • Åldergräns18 år, 13 år i målsmans sällskap
 • PrisFrån 1495 kr

Fler föreställningar

Vanliga frågor och svar

 • Hittar du inte svar på din fråga och vill få hjälp?

  Showtic Gästservice kan hjälpa dig med alla frågor kring föreställningar som spelar på China Teatern, Oscarsteatern, Intiman, Hamburger Börs, Golden Hits, Vallarna och Wallmans. Maila på info@showtic.se eller ring 0771 - 13 43 00.

  Du kan även besöka vår kundservicesida för mer hjälp.

 • Kan jag köpa presentkort?

  Ja, presentkort finns att köpa här

 • Hur får jag mina biljetter?

  Det skickas oftast i ett kvittomail till den e-postadress som anges i köpet. Via detta kvittomail kan man ladda ned sina biljetter, med undantag för de dinnershows som ej har biljetter utan har ditt namn på gästlistan när du kommer på plats.

  Vissa arenor erbjuder postleverans av biljetten när du gör ditt köp, då behöver detta val göras innan betalning sker för att du skall kunna ta emot dina biljetter hem till din brevlåda.

  Avvikelser kan förekomma beroende av biljettsystem, arena eller streamingtjänster. Läs alltid köpvillkoren i kassan för att vara säker på hur din leverans sker.

 • Vad gäller för vidareförsäljning av biljetter?

  Biljetter får endast köpas för personligt bruk och får inte användas kommersiellt. Det innebär att biljetter inte får inköpas och/eller vidare försäljas i kommersiellt syfte.

  Biljetter får inte heller erbjudas i tävlingar eller i samband med erbjudande av annan produkt eller tjänst utan skriftligt medgivande från Showtic och/eller den ansvariga arenan/arrangören/leverantören.

  Biljetter som ej är personliga kan man ge bort eller sälja om man ej kan besöka evenemanget.

 • Var vänder jag mig när jag vill boka hotellpaket?

  Allt gällande hotellpaket kan du läsa här

  För att komma i kontakt med Nöjesresor som har hand om detta: Nöjesresor direkt på 08 - 500 000 44 eller hotellpaket@nojesresor.se

  Vid bokning av hotellpaket är det Nöjesresors bokningsvillkor som råder.