En Stilla Jul

Anders Ekborg ger sex exklusiva julkonserter 2019 med gästartister som bl.a Helen Sjöholm.

Anders Ekborg ger sex exklusiva julkonserter 2019 med gästartister som bl.a Helen Sjöholm.

Turné • 15 Dec - 21 Dec

En Stilla Jul - Anders Ekborg

EXTRAFÖRESTÄLLNING 15 DECEMBER kl. 19.30 PÅ OSCARSTEATERN I STOCKHOLM

Traditionen och publiksuccén fortsätter! "En Stilla Jul", är en konserttradition sedan 2010 som föddes av och med Anders Ekborg, en av Sveriges mest framstående sångare. I år har Anders Ekborg valt att exklusivt besöka Stockholm, Göteborg och Jönköping med ”En Stilla Jul”.

Tillsammans med de fantastiska musikerna Bengt Magnusson/gitarr, Stefan Nilsson/piano, Thomas Bergquist/klaviatur, Elias Gammelgård/fiol och Atida Stahlhammer/cello, tar Anders Ekborg med oss in i en stämningsfull julkonsert med klassiska julsånger och nedslag av Anders rika repertoar, sammanvävt med personliga och aktuella mellansnack.

Anders har dessutom i år bjudit in en gästartist till sin populära julkonsert. På Oscarsteatern i Stockholm och på Konserthuset i Jönköping gästar Helen Sjöholm – äntligen får vi möjligheten att se succéparet ”Kristina och Karl Oskar från Duvemåla” på scen igen för första gången sedan de gjorde Chess tillsammans. Göteborg gästas av sångerskan Emmi Christensson som bl.a spelat huvudrollen som Christine i Phantom of the Opera både i Stockholm och West End.

Turnéplan:
15/12 Oscarsteatern, Stockholm - EXTRA
16/12 Oscarsteatern, Stockholm
18/12 Stora Teatern, Göteborg
19/12 Konserthuset, Jönköping
20/12 Oscarsteatern, Stockholm
21/12 Oscarsteatern, Stockholm

""
""

Köp biljett En Stilla Jul · Från 295kr