Golden PianosGolden Pianos
Golden Pianos logo

Golden Pianos

Golden Hits, Stockholm14 dec. - 16 dec.Show Dinner & krogshow Julshow

Ge julfesten en extra touch! Ta med vänner och kollegor till oss!

Om föreställningen

Golden Pianos är den perfekta förfesten inför nattklubben eller för er som föredrar en kortare dinnershow. Ett fantastiskt sätt att umgås med familjen, dina vänner eller kollegor.

På scen har vi våra artister, mästare på sina instrument, som showar och tävlar med varandra. Ta tillfället i akt att önska och sjunga med i era favoritlåtar. Vi bjuder på en festkväll fylld av musik, humor, interaktion och singalong där våra rutinerade artister och musiker framför låtar ni önskar och hits ni glömt bort att ni älskar!

En galet rolig middagsunderhållning eller varför inte den underbara känslan av "After-ski" innan ni själva blir stjärnor i karaokebaren eller på dansgolvet.

I biljetten ingår: showentré, plats vid bord, nattklubbsentré, karaoke och garderob. Dryck tillkommer, och du väljer om du vill uppleva Golden Pianos med eller utan middag. Du kan välja mellan en två- eller en trerättersmeny. Det finns både ett vegetariskt och ett veganskt alternativ för dig som önskar det.

Åldersgräns 13 år. Köpta biljetter återbetalas ej.

Kommande speltillfällen

3 kommande speltillfällen mellan 14 dec - 16 dec

Inför besöket

 • LängdCa 2 timmar och 30 minuter, inkl middagssittning
 • Senast ankomsttid19.30
 • Spelas17 nov - 16 dec
 • GenreShow
 • Åldersgräns13 år med målsmans sällskap
 • PrisFrån 495 kr

Fler föreställningar

Vanliga frågor och svar

 • Hittar du inte svar på din fråga och vill få hjälp?

  Showtic Gästservice kan hjälpa dig med alla frågor kring föreställningar som spelar på China Teatern, Oscarsteatern, Intiman, Hamburger Börs, Golden Hits, Vallarna och Wallmans. Maila på info@showtic.se eller ring 0771 - 13 43 00.

  Du kan även besöka vår kundservicesida för mer hjälp.

 • Kan jag köpa presentkort?

  Ja, presentkort finns att köpa här

 • Hur får jag mina biljetter?

  Det skickas oftast i ett kvittomail till den e-postadress som anges i köpet. Via detta kvittomail kan man ladda ned sina biljetter, med undantag för de dinnershows som ej har biljetter utan har ditt namn på gästlistan när du kommer på plats.

  Vissa arenor erbjuder postleverans av biljetten när du gör ditt köp, då behöver detta val göras innan betalning sker för att du skall kunna ta emot dina biljetter hem till din brevlåda.

  Avvikelser kan förekomma beroende av biljettsystem, arena eller streamingtjänster. Läs alltid köpvillkoren i kassan för att vara säker på hur din leverans sker.

 • Vad gäller för vidareförsäljning av biljetter?

  Biljetter får endast köpas för personligt bruk och får inte användas kommersiellt. Det innebär att biljetter inte får inköpas och/eller vidare försäljas i kommersiellt syfte.

  Biljetter får inte heller erbjudas i tävlingar eller i samband med erbjudande av annan produkt eller tjänst utan skriftligt medgivande från Showtic och/eller den ansvariga arenan/arrangören/leverantören.

  Biljetter som ej är personliga kan man ge bort eller sälja om man ej kan besöka evenemanget.

 • Var vänder jag mig när jag vill boka hotellpaket?

  Allt gällande hotellpaket kan du läsa här

  För att komma i kontakt med Nöjesresor som har hand om detta: Nöjesresor direkt på 08 - 500 000 44 eller hotellpaket@nojesresor.se

  Vid bokning av hotellpaket är det Nöjesresors bokningsvillkor som råder.