Julien MagicJulien Magic
Julien magic logo

Julien Magic - The Show

Hamburger Börs, Stockholm15 nov. - 20 dec.Show Julshow Dinner & krogshow

Upplev något som aldrig tidigare har visats på en svensk scen!

Om showen

Julien Magic, En av Sveriges största magiker genom tiderna, förbereder sig för att trollbinda publiken med en helt ny och spektakulär show på Hamburger Börs i slutet av november och december 2024.

För första gången på över tio år är han hemma igen i Sverige. Under de senaste tio åren har Julien rest världen runt – från Los Angeles och Paris till Kina och Svalbard – och förundrat människor med sin street magic. Med en närvaro som få kan mäta sig med har han byggt upp en enorm följarskara på sociala medier och uppträtt för alltifrån kungligheter, Hollywood-stjärnor till hemlösa.

I en tid då världen mer än någonsin behöver hopp, visar Julien gång på gång att det omöjliga är möjligt. Bara under 2023 har hans magiska konster, pranks och dödsföraktande illusioner fått svindlande 1,8 miljarder visningar, en siffra som få magiker i världen kan matcha och som vittnar om hans förmåga att fängsla, glädja och förbluffa.

Trots att premiären lika gärna kunde ha ägt rum i Los Angeles eller Paris, valde Julien Sverige och Hamburger Börs – en dröm han burit med sig sedan uppväxten i Eskilstuna. "Under alla mina år ute i världen har jag drömt om att få komma hem och göra något häpnadsväckande på anrika Hamburger Börs,” säger Julien.

Showens regi och manus är av skådespelaren och komikern Olle Sarri. Den medregisseras av prisbelönta Tilde Björfors, en av grundarna av Cirkus Cirkör. Dessutom medverkar internationellt erkända gästartister för att skapa en oförglömlig upplevelse.

Under en och en halv timme kommer publiken att få bevittna något som aldrig tidigare har visats på en svensk scen. Showen kommer att innehålla street magic, mentala experiment och fantastiska upplevelser. När publiken går ut i den singlande decembersnön efteråt är förhoppningen att även de känner att allt är möjligt.

"Att få hem en av våra få svenska världsstjärnor och att publiken nu får chans att uppleva otroliga saker i våra 200-åriga lokaler känns väldigt stort, synd att Strindberg och Hjalmar Söderberg missar det bara,” säger Peter Bengtson, arenachef & medproducent på Hamburger Börs.

Premiär 15 november, spelperiod: 15 nov - 20 december.

Kommande speltillfällen

20 kommande speltillfällen mellan 15 nov - 20 dec

Inför besöket

 • Föreställningslängd1 timme och 45 minuter
 • Spelas15 nov - 20 dec 2024
 • Genreshow
 • Åldersgräns18 år, 13 år i målsmans sällskap
 • PrisFrån 470 kr

Fler föreställningar

Vanliga frågor och svar

 • Hittar du inte svar på din fråga och vill få hjälp?

  Showtic Gästservice kan hjälpa dig med alla frågor kring föreställningar som spelar på China Teatern, Oscarsteatern, Intiman, Hamburger Börs, Golden Hits, Vallarna och Wallmans. Maila på info@showtic.se eller ring 0771 - 13 43 00.

  Du kan även besöka vår kundservicesida för mer hjälp.

 • Kan jag köpa presentkort?

  Ja, presentkort finns att köpa här

 • Hur får jag mina biljetter?

  Det skickas oftast i ett kvittomail till den e-postadress som anges i köpet. Via detta kvittomail kan man ladda ned sina biljetter, med undantag för de dinnershows som ej har biljetter utan har ditt namn på gästlistan när du kommer på plats.

  Vissa arenor erbjuder postleverans av biljetten när du gör ditt köp, då behöver detta val göras innan betalning sker för att du skall kunna ta emot dina biljetter hem till din brevlåda.

  Avvikelser kan förekomma beroende av biljettsystem, arena eller streamingtjänster. Läs alltid köpvillkoren i kassan för att vara säker på hur din leverans sker.

 • Vad gäller för vidareförsäljning av biljetter?

  Biljetter får endast köpas för personligt bruk och får inte användas kommersiellt. Det innebär att biljetter inte får inköpas och/eller vidare försäljas i kommersiellt syfte.

  Biljetter får inte heller erbjudas i tävlingar eller i samband med erbjudande av annan produkt eller tjänst utan skriftligt medgivande från Showtic och/eller den ansvariga arenan/arrangören/leverantören.

  Biljetter som ej är personliga kan man ge bort eller sälja om man ej kan besöka evenemanget.

 • Var vänder jag mig när jag vill boka hotellpaket?

  Allt gällande hotellpaket kan du läsa här

  För att komma i kontakt med Nöjesresor som har hand om detta: Nöjesresor direkt på 08 - 500 000 44 eller hotellpaket@nojesresor.se

  Vid bokning av hotellpaket är det Nöjesresors bokningsvillkor som råder.