Labero - Goldfingers

Förvänta dig det gåtfulla och helt oförklarliga i en intim och exklusiv show.

Förvänta dig det gåtfulla och helt oförklarliga i en intim och exklusiv show.

Hamburger Börs • 20 Aug - 11 Sep

Labero - Goldfingers

 

Det är nu 30 år sedan Joe Labero slog igenom över en natt på Berns Salonger i Stockholm. En illusionist, med gyllene fingrar, som tog med sig ett helt nytt scenuttryck, briljans, rock´n roll och en fascinerande scenestetik, en upplevelse och värld som Sverige aldrig tidigare skådat. 30 år senare är Master Joe Labero ett av världens mest aktade namn i magins storslagna värld.

Missa inte möjligheten att se magins mästare i en gåtfull och mystisk show som garanterat får dig och ditt sällskap att häpna. Showen berikas även med fler gyllene fingrar, nämligen 14-årige Vilgot Michelin - en ny stjärna på den magiska himlen!

Förvänta er magiskt möte magiskt möte mellan två illusionister som gör allt för att få er att gå vilse i gränslandet mellan dröm och verklighet.

Välkommen till en gyllene afton i en magisk värld!  

showtic-mySafety_logo_solid_utan-payoff_RBG

 

Evenemangsförsäkring 
– Pengarna tillbaka om du missar det roliga

Nytt för i år är att vi tillsammans med mySafety Försäkringar erbjuder dig en evenemangsförsäkring som ersätter biljettkostnaden för det evenemang du av någon anledning tvingas avstå ifrån. Exempelvis får du pengarna tillbaka om du eller någon i familjen blivit sjuk, tåget blir inställt eller om barnvakten inte dyker upp. Dessutom har Showtic valt att utöver försäkringen återbetala dig om regeringen inför restriktioner som på ett eller annat sätt begränsar gästkapaciteten av den aktuella föreställningen. Gäller i samband med köp av Evenemangsförsäkring. Försäkringen gäller fram till att evenemanget startar och pengarna återbetalas inom 48 timmar efter skadeanmälan.

Försäkringen adderar du i samband med biljettköpet.

Läs mer om mySafetys Evenemangsförsäkring

Du måste godkänna marknadsförings-cookies för se videon.

Köp biljett Labero - Goldfingers ·