Min Sanna Jul - Sanna Nielsen

I år firar Sanna Nielsen 25 år som artist! Det firar hon genom att åka på en stor rikstäckande julkonsertturné.

I år firar Sanna Nielsen 25 år som artist! Det firar hon genom att åka på en stor julkonsertturné.

Turné • 19 Nov - 22 Dec
PARTNER

Min Sanna Jul

I år firar Sanna Nielsen 25 år som artist! Det firar hon genom att åka på en stor rikstäckande julkonsertturné. Och tycker du precis som Sanna att julen är en magisk högtid? Då är vi övertygade om att den här konsertkvällen kommer att få dig att älska julen ännu lite till.

I konserten “MIN SANNA JUL” bjuder Sanna på ett musikaliskt fyrverkeri av julmusik, tillsammans med några av Sveriges absolut mest begåvade musiker. Med en innerlig och varm inramning förpackar de våra mest klassiska jullåtar på ett finstämt och vackert sätt. Varje konsert och kväll kommer att kännas både unik och personlig med musik och musikalitet i alla tempon. Självklart bjuds vi även på minnen, värme och fina mellansnack.

Sanna Nielsen är en av våra absolut mest folkkära artister. Genom karriären har vi lärt känna den fantastiska rösten, hittarna, allsångsledaren, musikalstjärnan, konsertartisten, popprinsessan och inte minst Tv-personligheten. Men det absolut mest självklara för Sanna är kanske ändå julen. Och att göra julkonsert och sprida julglädje ute i landet. Skänk dig själv den bästa av julkvällar med den magi och samhörighet som bara ett fullblodsproffs som Sanna kan ge.

Regi: Vera Prada.

Produceras av Krall Entertainment och 2Entertain.

Sanna Nielsen - Min Sanna Jul

Sanna Nielsen - Min Sanna Jul

Sanna Nielsen - Min Sanna Jul

Sanna Nielsen - Min Sanna Jul


Sanna Nielsen medverkade i TV4 Nyhetsmorgon söndagen den 19 sep.

Se klippet i sin helhet nedan!

Sanna-Nielsen-NYMO-600x400

//showtic.se/content/uploads/2021/05/1490x3502.png

 

Min Sanna Jul i samarbete med Majblomman

Majblomman har stått på barnens sida sedan 1907. Vi finns för att alla barn i Sverige ska kunna drömma fritt och tro på sin framtid, oavsett ekonomiska förutsättningar. Vi kan göra skillnad för barn tack vare vår årliga försäljning av majblommor varje vår. Men vårt arbete sker året runt, och behovet bland barn är extra stort i slutet av året.

Under en tid som ofta präglas av paket och överflöd kämpar många familjer samtidigt med att få vardagen gå ihop. I samarbete med Min Sanna Jul vill vi sätta ljus på barnfattigdomen som präglar livet för 186 000 barn i Sverige.
Läs mer om hur du stöttar på majblomman.se.

Swisha en gåva till Majblomman här

Köp biljett Min Sanna Jul - Sanna Nielsen · Från 695kr