P3 responsiveP3
P3 logo

MORGONPASSET I P3 - SHOWEN

Stockholm4 okt.Show

Morgonpasset i P3 flyttar in på China Teatern!

Om showen

MORGONPASSET-SHOWEN Äntligen flyttar Morgonpasset i P3 från Radiohuset till scenen! Välkommen till en kväll i sann Morgonpasset-anda där humor blandas med allvar, nyheter blandas med trams och där samtalen alltid tar oväntade vändningar. Ta del av en exklusiv upplevelse med Morgonpasset i P3 som pågår och berör och sätter dig i publiken i fokus. Häng med på en oförglömlig kväll tillsammans med David Druid, Linnea Wikblad och Margret Atladottir!

Kommande speltillfällen

1 kommande speltillfällen mellan 4 okt - 4 okt

 • Onsdag 4 okt 18:00

  China Teatern, StockholmPris från 150 kr / person

Inför besöket

 • FöreställningslängdCa 1 timme och 30 minuter
 • Spelas4 oktober 2023
 • GenreShow
 • ÅldersgränsIngen
 • PrisFrån 150 kr

Fler föreställningar

Vanliga frågor och svar

 • Hittar du inte svar på din fråga och vill få hjälp?

  Showtic Gästservice kan hjälpa dig med alla frågor kring föreställningar som spelar på China Teatern, Oscarsteatern, Intiman, Hamburger Börs, Golden Hits, Vallarna och Wallmans. Maila på info@showtic.se eller ring 0771 - 13 43 00.

  Du kan även besöka vår kundservicesida för mer hjälp.

 • Kan jag köpa presentkort?

  Ja, presentkort finns att köpa här

 • Hur får jag mina biljetter?

  Det skickas oftast i ett kvittomail till den e-postadress som anges i köpet. Via detta kvittomail kan man ladda ned sina biljetter, med undantag för de dinnershows som ej har biljetter utan har ditt namn på gästlistan när du kommer på plats.

  Vissa arenor erbjuder postleverans av biljetten när du gör ditt köp, då behöver detta val göras innan betalning sker för att du skall kunna ta emot dina biljetter hem till din brevlåda.

  Avvikelser kan förekomma beroende av biljettsystem, arena eller streamingtjänster. Läs alltid köpvillkoren i kassan för att vara säker på hur din leverans sker.

 • Vad gäller för vidareförsäljning av biljetter?

  Biljetter får endast köpas för personligt bruk och får inte användas kommersiellt. Det innebär att biljetter inte får inköpas och/eller vidare försäljas i kommersiellt syfte.

  Biljetter får inte heller erbjudas i tävlingar eller i samband med erbjudande av annan produkt eller tjänst utan skriftligt medgivande från Showtic och/eller den ansvariga arenan/arrangören/leverantören.

  Biljetter som ej är personliga kan man ge bort eller sälja om man ej kan besöka evenemanget.

 • Var vänder jag mig när jag vill boka hotellpaket?

  Allt gällande hotellpaket kan du läsa här

  För att komma i kontakt med Nöjesresor som har hand om detta: Nöjesresor direkt på 08 - 500 000 44 eller hotellpaket@nojesresor.se

  Vid bokning av hotellpaket är det Nöjesresors bokningsvillkor som råder.