Musikalkväll manérbildMusikalkväll på vallarna manérbild
Logotype Musikalkväll på Vallarna

Musikalkväll på Vallarna

Vallarnas friluftsteater, Falkenberg23 juliMusikal

Kom och upplev en magisk sommarkväll på Vallarna med våra stora internationella musikalstjärnor!

Om showen

BILJETTSLÄPP 20 FEB KL 10:00

Förra årets succéföreställning – ”Musikalkväll på Vallarna” är tillbaka!

Äntligen kan vi meddela att förra årets utsålda succé ”Musikalkväll på Vallarna” med West End-stjärnorna Emmi Christensson och Peter Johansson är tillbaka! Med sig på scen har de fantastiska gruppen Sångkollektivet, gästartist Ebba Mård samt ett 9-mannaband under ledning av Nils-Petter Ankarblom.

Den 23 juli bjuds det på storslagen musikalkväll när Emmi, Peter och deras eminenta gästartister tar oss med på en musikalisk resa vi sent ska glömma. Det bjuds på riktigt fina guldkorn från musikalvärlden med allt från "Phantom of the Opera" till "We will rock you".

Både Emmi och Peter har ägt stora musikalscener genom åren, där Emmi har flertalet klassiska musikaler i sin karriär som West Side Story, Sound of Music och Les Misérables. Emmi hade rollen som "Christine" i West End's The Phantom of the Opera på Her Majesty’s Theatre i London och i Peter Jöbacks arena tour I Love Musicals. Emmi gjorde senare också rollen "Christine" på nytt men mot Jöback i den svenska uppsättningen av Fantomen på Operan på Cirkus i Stockholm.

Peter är rocksångaren, gitarristen, musikalartisten och Sveriges främste Queen-tolkare som erövrade West End i Londonuppsättningen av Queen-musikalen We Will Rock You. Peter spelade också "Judas" i rockmusikalen Jesus Christ Superstar, en arenaturné med bland annat Ola Salo som spelade huvudrollen som Jesus. Därtill har Peter också gjort, bland annat, Rock of Ages, Footloose, Jerseyboys för att inte nämna många och långa turnéer med Champions of Rock.

Kom och upplev en magisk sommarkväll på Vallarna med våra stora internationella musikalstjärnor!

 • Föreställningslängd: ca 2 timmar och 30 min inkl paus
 • Barn under 3 år, som sitter i knät, medföljer fritt.

Kommande speltillfällen

1 kommande speltillfällen mellan 23 juli - 23 juli

 • Tisdag 23 juli 17:00

  Vallarnas friluftsteater, FalkenbergPris från 595 kr / person

Inför besöket

 • Föreställningslängdca 2 timmar och 30 minuter inkl paus
 • Spelas23 juli 2024
 • GenreMusikal
 • ÅldersgränsBarn under 3 år, som sitter i knä, medföljer fritt.
 • PrisFrån 595 kr

Media

Fler föreställningar

Vanliga frågor och svar

 • Hittar du inte svar på din fråga och vill få hjälp?

  Showtic Gästservice kan hjälpa dig med alla frågor kring föreställningar som spelar på China Teatern, Oscarsteatern, Intiman, Hamburger Börs, Golden Hits, Vallarna och Wallmans. Maila på info@showtic.se eller ring 0771 - 13 43 00.

  Du kan även besöka vår kundservicesida för mer hjälp.

 • Kan jag köpa presentkort?

  Ja, presentkort finns att köpa här

 • Hur får jag mina biljetter?

  Det skickas oftast i ett kvittomail till den e-postadress som anges i köpet. Via detta kvittomail kan man ladda ned sina biljetter, med undantag för de dinnershows som ej har biljetter utan har ditt namn på gästlistan när du kommer på plats.

  Vissa arenor erbjuder postleverans av biljetten när du gör ditt köp, då behöver detta val göras innan betalning sker för att du skall kunna ta emot dina biljetter hem till din brevlåda.

  Avvikelser kan förekomma beroende av biljettsystem, arena eller streamingtjänster. Läs alltid köpvillkoren i kassan för att vara säker på hur din leverans sker.

 • Vad gäller för vidareförsäljning av biljetter?

  Biljetter får endast köpas för personligt bruk och får inte användas kommersiellt. Det innebär att biljetter inte får inköpas och/eller vidare försäljas i kommersiellt syfte.

  Biljetter får inte heller erbjudas i tävlingar eller i samband med erbjudande av annan produkt eller tjänst utan skriftligt medgivande från Showtic och/eller den ansvariga arenan/arrangören/leverantören.

  Biljetter som ej är personliga kan man ge bort eller sälja om man ej kan besöka evenemanget.

 • Var vänder jag mig när jag vill boka hotellpaket?

  Allt gällande hotellpaket kan du läsa här

  För att komma i kontakt med Nöjesresor som har hand om detta: Nöjesresor direkt på 08 - 500 000 44 eller hotellpaket@nojesresor.se

  Vid bokning av hotellpaket är det Nöjesresors bokningsvillkor som råder.