Nanne the best - The music of Tina TurnerNanne the best - The music of Tina Turner
Nanne the best - The music of Tina Turner

Nanne the best - The music of Tina Turner

Hamburger Börs, Stockholm1 mars - 9 marsDinner & krogshow

Välkommen till en oförglömlig musikalisk resa genom Tina Turners mest älskade låtar!

Om showen

NANNE GRÖNVALL gästar Hamburger Börs i Stockholm med sin hyllning till Tina Turner, showen ”The Best” till våren.

Nanne Grönvall, en av Sveriges mest framstående artister, är redo att lysa upp Hamburger Börs i Stockholm med ett gästspel under våren med en minnesvärd hyllningsshow till en av musikhistoriens mest ikoniska kvinnor, Tina Turner. Under titeln The Best, bjuder Nanne Grönvall in publiken på en oförglömlig musikalisk resa genom Tina Turners mest älskade låtar som har inspirerat Nanne genom hela sin egna karriär.

Tina Turner, som har imponerat och inspirerat människor över hela världen under mer än 60 år, är känd för sina enastående soul- och rocklåtar samt för att vara en förebild för många kvinnliga artister. Det är denna fantastiska karriär och passion för musiken som Nanne Grönvall under 2024 vill hylla med konserten The Best. Nanne Grönvall har inte bara tagit på sig uppdraget att återskapa Tina Turners tidlösa hits, hon gör det med en otrolig röst som fängslar publiken och kastar sig in i varje låt med den kraft och passion som är unik för Tina.

"Tanken på att göra en hyllningsshow till Tina Turner har funnits länge” säger Nanne. ”När hon fick en lucka i sitt schema och hade möjlighet att göra detta, tillsammans med oss i teamet bakom, var vi inte sena att trycka på startknappen," säger Peter Besterman, en av Sveriges mest erfarna turné- och scenproducenter med entusiasm.

Nanne Grönvall, som själv växte upp med Tina Turners musik, har alltid varit djupt inspirerad av ikonen. "Hennes energi gick rätt genom tv-rutan när jag såg henne som barn, och likaså när jag såg henne live som vuxen. Hon har alltid varit en stor inspirationskälla för mig, musikaliskt såväl som artistiskt, med sin kärlek till musiken, livskraften och publiken," säger Nanne Grönvall. Inom kort åker Nanne Grönvall till Küsnacht i Schweiz för inspiration och manusbearbetning inför showen ”The Best”. Det var just i Küsnacht utanför Zürich som blev Tina Turners plats där hon fick åldras, där hon kunde landa och fick vara sig själv. Nanne Grönvall har premiär av showen ”The Best” på Hamburger Börs fredag den 9 februari där den spelas fram fredagar och lördagar fram till lördag den 9 mars.

Kommande speltillfällen

4 kommande speltillfällen mellan 1 mars - 9 mars

Inför besöket

 • Föreställningslängd90 minuter (ingen paus)
 • Showstart21:00
 • Dörrarna öppnas17:30
 • Spelas9 feb - 9 mar 2024
 • GenreDinnershow
 • Åldersgräns18 år och 13 år i målsmans sällskap
 • PrisFrån 665 kr

Media

Nanne the best - The music of Tina Turner
Nanne the best - The music of Tina Turner

Fler föreställningar

Vanliga frågor och svar

 • Hittar du inte svar på din fråga och vill få hjälp?

  Showtic Gästservice kan hjälpa dig med alla frågor kring föreställningar som spelar på China Teatern, Oscarsteatern, Intiman, Hamburger Börs, Golden Hits, Vallarna och Wallmans. Maila på info@showtic.se eller ring 0771 - 13 43 00.

  Du kan även besöka vår kundservicesida för mer hjälp.

 • Kan jag köpa presentkort?

  Ja, presentkort finns att köpa här

 • Hur får jag mina biljetter?

  Det skickas oftast i ett kvittomail till den e-postadress som anges i köpet. Via detta kvittomail kan man ladda ned sina biljetter, med undantag för de dinnershows som ej har biljetter utan har ditt namn på gästlistan när du kommer på plats.

  Vissa arenor erbjuder postleverans av biljetten när du gör ditt köp, då behöver detta val göras innan betalning sker för att du skall kunna ta emot dina biljetter hem till din brevlåda.

  Avvikelser kan förekomma beroende av biljettsystem, arena eller streamingtjänster. Läs alltid köpvillkoren i kassan för att vara säker på hur din leverans sker.

 • Vad gäller för vidareförsäljning av biljetter?

  Biljetter får endast köpas för personligt bruk och får inte användas kommersiellt. Det innebär att biljetter inte får inköpas och/eller vidare försäljas i kommersiellt syfte.

  Biljetter får inte heller erbjudas i tävlingar eller i samband med erbjudande av annan produkt eller tjänst utan skriftligt medgivande från Showtic och/eller den ansvariga arenan/arrangören/leverantören.

  Biljetter som ej är personliga kan man ge bort eller sälja om man ej kan besöka evenemanget.

 • Var vänder jag mig när jag vill boka hotellpaket?

  Allt gällande hotellpaket kan du läsa här

  För att komma i kontakt med Nöjesresor som har hand om detta: Nöjesresor direkt på 08 - 500 000 44 eller hotellpaket@nojesresor.se

  Vid bokning av hotellpaket är det Nöjesresors bokningsvillkor som råder.