Peter Pan & Kapten Krok

Ett storslaget teateräventyr för hela familjen med magi, spänning och mycket skratt.

Ett storslaget teateräventyr för hela familjen med magi, spänning och mycket skratt.

Lisebergsteatern • 16 Dec, 2022 - 8 Jan, 2023
PARTNER

Peter Pan & Kapten Krok

Välkomna till landet Ingenstans, landet där man är barn för alltid!

Ett storslaget teateräventyr för hela familjen med magi, spänning och mycket skratt.

Följ med Peter Pan till landet Ingenstans i kampen mot den bistra Kapten Krok. Den 16 december flyger Peter Pan in på Lisebergsteatern i Göteborg och Tingelings magiska älvstoft ligger utstrött. Gör dig redo för ett magiskt och spännande äventyr med Peter Pan och hans vänner i en storslagen familjeföreställning med teater, sång och dans!

Peter Pan & Kapten Krok är ett familjeäventyr baserad på berättelsen om romanfiguren Peter Pan, pojken som vägrar att bli vuxen och ägnar sin tid åt att flyga och magiska äventyr. Bortom molnen ligger landet Ingenstans, landet där man är barn för alltid. Där ligger också ett piratskepp förankrat under befäl av Kapten Krok och hans underordnade herr Smee där de smider smutsiga planer för Peter Pan och hans vänner.

Föreställningen är en färgstark och fantasifull föreställning med illasinnade pirater, älvan Tingeling och de borttappade barnen. Svensk iscensättning och regi av Kålle Gunnarsson.

Det har gjorts åtskilliga scenproduktioner och filmversioner av J.M Barries populära roman om de tre barnen som träffar den evigt unge Peter Pan och reser till Landet Ingenstans. Disneys animerade ”Peter Pan” från 1953 är fortfarande den mest framgångsrika filmversionen, följd av Steven Spielbergs ”Hook” (1991) med Robin Williams och Dustin Hoffman och filmen ”Pan” (2015) med bland andra Hugh Jackman.

Boka din biljett och flyg med Peter Pan på ett nytt magiskt äventyr till det förtrollade landet Ingenstans… Ett fantastiskt familjeäventyr med mycket skratt, spänning och magi väntar!

Varmt välkomna!

Trailer

Kolla in vår härliga trailer från Peter Pan och Kapten Krok!

Du måste godkänna marknadsförings-cookies för se videon.

Köp biljett Peter Pan & Kapten Krok · Från 445kr