Shirley ClampShirley Clamp
Shirley Clamp Logotype

Shirley Clamp – Nästan 20 år på scen…

Hamburger Börs, Stockholm3 okt. - 18 okt.Dinner & krogshow

En kväll med sång, humor och livemusik i världsklass! Regi William Spetz.

Om showen

”Shirley Clamp – Nästan 20 år på scen om man avrundar uppåt” nu på Hamburger Börs

I höst kommer Shirley Clamp tillbaka med sin publik- och kritikerrosade föreställning som är skriven av Shirley själv tillsammans med William Spetz, som även står för regi. Showen gjorde stor succé, hösten 2019, när den spelade på Maximteatern i Stockholm.

Lägg in recensionerna här: QX QX QX QX “Shirley Clamp, vilken jäkla stjärna.” Qx.se

++++ “Känns som att en nästan galet euforisk fullsatt salong varit med om ett speciellt ögonblick, när hon med denna show tar ett rejält kliv uppåt som artist. ” Aftonbladet

“Det här förtjänar alla att se!”, “Det här är innerligt, varmt och nära.” pascen.se “Shirley Clamp guldstrupe, personlig och jätterolig.” Kulturbloggen.com

”Shirley Clamp - Nästan 20 år på scen om man avrundar uppåt” är showen hon alltid velat göra men som hon aldrig har haft råd med … Föreställningen är en berättelse om en människa med en stor röst och en svajig självkänsla, som efter att blivit bortvald av sin pappa ger sig in i en bransch som går ut på att bli vald. Shirley spelar rollen som sig själv och bjuder publiken på sång i världsklass, mycket humor och musik tillsammans med sitt femmannaband.

Premiär 3 oktober på Hamburger Börs. Spelar endast i oktober!

Föreställningen är 2 timmar och 20 minuter lång inklusive 20 minuters paus.

Manus: Shirley Clamp & William Spetz Regi: William Spetz

Medverkande: Shirley Clamp med sitt femmannaband: Kapellmästare & piano- Joakim Niehoff Trummor- Fredrik Österlund Gitarr - Jan Carlsson Bas & Sång- Mathias Garnås Kör - Petra Garnås

Producent: Agneta Villman Projektledare: Viktoria Ersmark och Johanna Irving Marknad och PR: Hamburger Börs Artworkfoto Daniel Stigefelt

En produktion av Villman Produktion och FEM. i samarbete med Hamburger Börs.

Kommande speltillfällen

9 kommande speltillfällen mellan 3 okt - 18 okt

Inför besöket

 • Föreställningslängdca 2 timmar 20 minuter, inkl paus
 • Spelas3 okt - 18 okt 2024
 • GenreDinnershow
 • Åldersgräns18 år, 13 år i målsmans sällskap
 • PrisFrån 445 kr

Fler föreställningar

Vanliga frågor och svar

 • Hittar du inte svar på din fråga och vill få hjälp?

  Showtic Gästservice kan hjälpa dig med alla frågor kring föreställningar som spelar på China Teatern, Oscarsteatern, Intiman, Hamburger Börs, Golden Hits, Vallarna och Wallmans. Maila på info@showtic.se eller ring 0771 - 13 43 00.

  Du kan även besöka vår kundservicesida för mer hjälp.

 • Kan jag köpa presentkort?

  Ja, presentkort finns att köpa här

 • Hur får jag mina biljetter?

  Det skickas oftast i ett kvittomail till den e-postadress som anges i köpet. Via detta kvittomail kan man ladda ned sina biljetter, med undantag för de dinnershows som ej har biljetter utan har ditt namn på gästlistan när du kommer på plats.

  Vissa arenor erbjuder postleverans av biljetten när du gör ditt köp, då behöver detta val göras innan betalning sker för att du skall kunna ta emot dina biljetter hem till din brevlåda.

  Avvikelser kan förekomma beroende av biljettsystem, arena eller streamingtjänster. Läs alltid köpvillkoren i kassan för att vara säker på hur din leverans sker.

 • Vad gäller för vidareförsäljning av biljetter?

  Biljetter får endast köpas för personligt bruk och får inte användas kommersiellt. Det innebär att biljetter inte får inköpas och/eller vidare försäljas i kommersiellt syfte.

  Biljetter får inte heller erbjudas i tävlingar eller i samband med erbjudande av annan produkt eller tjänst utan skriftligt medgivande från Showtic och/eller den ansvariga arenan/arrangören/leverantören.

  Biljetter som ej är personliga kan man ge bort eller sälja om man ej kan besöka evenemanget.

 • Var vänder jag mig när jag vill boka hotellpaket?

  Allt gällande hotellpaket kan du läsa här

  För att komma i kontakt med Nöjesresor som har hand om detta: Nöjesresor direkt på 08 - 500 000 44 eller hotellpaket@nojesresor.se

  Vid bokning av hotellpaket är det Nöjesresors bokningsvillkor som råder.