SOUND OF MUSICALS - LIVE

Broadway stjärnan Brandon Victor Dixon & Sarah Dawn Finer - LIVE

Broadway stjärnan Brandon Victor Dixon & Sarah Dawn Finer - LIVE

China Teatern • 26 Jan 2021

NYTT DATUM FÖR ”SOUND OF MUSICALS”!

Information gällande detta evenemang och situationer utanför vår kontroll i samband med Coronaviruset/COVID-19.

Kära publik och kära biljettköpare!
Tack till dig som redan köpt en biljett till ”Sound of Musicals” - Live in Concert & Conversation - med Broadway stjärnan Brandon Victor Dixon, Sarah Dawn Finer, gästartist Rennie Mirro, fantastiska musiker och sångare den 29 april på anrika China Teatern i Stockholm.

Denna morgon har alla ni biljettköpare fått ett mail från ”Sound of Musicals” och China Teatern innehållande all information ni behöver om det nya datumet som denna konsert äger rum. (Se nedan för info om du inte har nåtts av det.)

Till alla er som redan köpt biljetter och till kommande publik:
Vi vet att alla har det svårt nu på många olika sätt, och jobbar hårt. Särskilt ni i samhällsnyttiga yrken som tar hand om oss alla. Vi har försökt, att under rådande, svåra omständigheter, med lagar och förbud i både Sverige och USA, på bästa sätt arbeta tillsammans för att inte behöva ställa in denna unika konsert, utan kunna flytta fram den istället.

Jag, som ensam producent, initiativtagare och artist, samt alla jag tagit med i detta projekt, vår fantastiska Broadway 🎭 stjärna Brandon, som är den stora anledning till satsningen, artister 🕺🏻💃🏻, musiker 🎸🎹🥁, sångare🎤, ljud/🎙ljus 💡teknik och 🔌crew/tekniker, China Teatern🎪, och alla som sköter det praktiska 🎟, har verkligen givit sitt hjärta ❤️ in i detta projekt, och vill kunna följa det i hamn och göra verklighet av det.

Det nya datumet är den tisdagen den 26 Januari 2021 på China Teatern i Stockholm. Så, era köpta biljetter till era EXAKTA platser gäller alltså, så håll i dem. Fysiskt och/eller digitalt.

De flesta konsertevenemang (om de inte helt ställs in), flyttas fram just nu och det kommer tack och lov nu detta också kunna göra! Detta är ett läge helt utom vår kontroll och någon vi fått hitta nya sätt att lösa beroende på varje unik situation. (Ni har redan hört liknande från många mycket större produktionsbolag, arrangörer och artister, här hemma och internationellt.)

Det nya datumet - Tisdagen den 26 januari 2021, som vi hoppas att du som publik såklart både kan och vill komma på, är inte runt hörnet, men förhoppningsvis mer på den andra sidan av denna svåra stund av denna pandemi vi befinner oss i, så vi alla KAN och VÅGAR ta oss ut, och ha en magisk och unik kväll tillsammans.

Jag hoppas ni vill och kan komma på vårt nya datum, och uppskattar såklart verkligen att ni vill vara med och stötta detta projekt oavsett, men ändå viktigare är det ju i dessa tider, och vi ska göra ALLT för att ni ska få en fantastisk upplevelse!

Har du inte fått mailet? Eller, OM du/ni mot förmodan INTE vill eller kan komma den 26 Januari 2021, kontakta biljettbokning@chinateatern.se på mail, eller ring direkt till China Teatern på telefon 08-56289200 - dock INNAN den 29 april när konserten skulle ha ägt rum.

Mer Information om Covid-19 hittar du här.

Vi beklagar detta djupt, och längtar efter er, och hoppas alla rår om sig själva, och om varandra. Hoppas att vi kan sprida lite kärlek på alla sätt vi kan, i en väldigt svår stund för världen.

Vi hoppas att vi ses snart!
Med musikalisk kärlek och tacksamhet!
Sarah Dawn Finer
SDF ENTERTAINMENT AB
SOUND OF MUSICALS


SOUND OF MUSICALS

- LIVE in Concert & Conversation with Brandon Victor Dixon & Sarah Dawn Finer

Tony- & Emmynominerade Broadwaystjärnan - Brandon Victor Dixon kommer till Sverige för första gången, för att sjunga och samtala med artisten och initiativtagaren - Sarah Dawn Finer.

SAMMANFATTNING
Sound of Musicals - Live in Concert & Conversation - är en nyskapande kväll i två akter där publiken på China Teatern, får en möjlighet att få uppleva en känsla av New York och en av Broadways elitartister, på ett nytt och personligt sätt, genom att få höra skådespelaren sjunga live, och få höra samtal och historier om det olika rollerna och låtarna.

”Sound of Musicals" är ett helt nytt och unik konsertupplägg, inspirerat av lika delar av musikalkvällar på 54 Below i NYC, James Lipton Actors Studio, Kennedy Center i Washington, och det bästa och mesta från Sarahs egna enorma passion och kunskap för musikal, hantverk och skapande.

INNEHÅLL
En konsert med musik och samtal från och om bl.a de föreställningar som Brandon spelat huvudroller i på Broadway och på amerikansk TV, såsom "Hamilton", "Jesus Christ Superstar - Live (som han dessutom Emmynominerades för)”, ”Rent”, "Motown", "The Lion King", "Ray Charles", "The Color Purple” och mycket mer.

Musiken, som bjuds på denna kväll är en bred repertoar från soul, pop, gospel, till hip hop, rock, cabaret och filmmusikal, och att kommer främst framföras av Brandon i solo sånger från de roller han spelat men även i duetter och sång från musikalroller med Sarah, tillsammans med ett band under ledning av Kapellmästare Joakim Hallin och några av Sveriges absolut bästa musiker och sångare, samt musikalartisten Rennie Mirro som svensk gästartist.

Allt sammantaget blir detta ”Sound of Musicals” en konsert och djupdykning i Musikalens magiska värld med en av Broadways bästa artister, som vi får chansen att höra på nära håll, inspireras av och lyssna till på ett personligt och unikt sätt. Att få göra konsert med och bjuda in någon som står för det Brandon står för, är något som jag längtat efter att få visa i Sverige, säger Sarah.

MOTIVATION TILL VALET AV BRANDON VICTOR DIXON
”När jag mötte Brandon för serien så golvade han mig. Jag tyckte jag att han, utöver att vara en helt fenomenal artist som ger mig gåshud efter en enda en ton, också, trots sin framgång var en väldigt ödmjuk, intressant konstnär och människa, och dessutom även producent. Jag kände direkt kände att jag på något sätt ville visa mer av honom för den svenska publiken, än de fick chans att se i TV, och ville framför allt att de skulle få höra honom sjunga, och det har jag jobbat på i två år sen dess”, säger Finer

"Jag såg Brandon för första gången i "The Color Purple" på Broadway 2005 i en föreställning bl.a producerad av Quincy Jones & Oprah Winfrey, och det var en av mina livs top 5 bästa musikalupplevelser.
Jag har sen dess sett honom briljera som Barry Gordy i "Motown", Aron Burr i "Hamilton", Judas i "JSC Live", Collins i ”Rent on FOX” och mycket mer, så jag är såklart väldigt stolt och glad att han vill komma till Sverige och göra denna konsert för Svenska publiken och dessutom ville sjunga och samtala med mig”.

BAKGRUND TILL KONSERTSATSNINGEN
Sarah Dawn Finers hyllande dokumentär om musikal ”Sarah’s Sound Of Musicals”, skapades även den av SDF tillsammans med SVT och sändes i 6 delar, hösten 2018 i SVT. I den gick hon igenom musikalhistorien, och träffade hon en massa olika aktörer inom musikalbranschen på Broadway, Hollywood, West End och i Sverige bla. Alan Menken, Stephen Schwartz, Billy Porter och Cameron Macintosh mfl. Samtalen handlade musikalen som hantverk. Utövarna och skaparna.

”I allt mitt arbete med tv serien kände jag hur jag längtade efter att få dela med mig av allt jag fick uppleva och se, för en publik hemma i Sverige, och kanske fortsätta utanför TV soffan, för att min kunskap och respekt för musikal hantverket och artisterna, kreatörer, entreprenörer och modiga producenter som utövar det, växte ännu mer.

Att på nära håll, få se hur vissa satsar allt på att uppfylla en dröm och att genom passion, kunskap och hårt arbete faktiskt lyckaas, gav mig mersmak att våga utmana mig själv och rådande konventioner i Sverige, och framför allt kanske kunna få erbjuda det som jag längtade efter, möjligheten att få uppleva dessa artister och höra deras röster, låtar och storys - LIVE.

Det känns väldigt spännande, men såklart väldigt läskigt ekonomiskt att våga göra allt detta själv, men det är så kul att utvecklas, lära sig att producera underhållning och bygga kunskapsportföljen bredare med ytterligare förståelse för det hantverk som är showbiz inom olika genrer.
Denna gång musikal, som varit en barndomsdröm.

Men självklart gör jag detta allra mest för att få skapa något jag hoppas att också andra ska vilja se, jag har jobbat länge på detta, så det känns extra speciellt att det äntligen blir av." säger Sarah.

Har du aldrig varit på Broadway eller i New York?
Eller är du redan fantast?
Kan du varje ton, eller tror du att musikal inte är din grej, men du älskar fantastiska sångare och bra musik?

Är du nyfiken på storys bakom slitet och succéerna, så får du dessutom en unik chans att få höra ett inspirerande samtal med en av de mest populära Broadway artisterna just nu!

Kom till China Teatern den 29 April, så ska du få uppleva en hel musikalisk kväll på ett helt nytt och personligt sätt!

Missa inte denna ”Once in a Lifetime” upplevelse -
”SOUND OF MUSICALS” with Brandon Victor Dixon & Sarah Dawn Finer

MEDVERKANDE
Artist: Brandon Victor Dixon
Artist/Regi: Sarah Dawn Finer
Gästartist: Rennie Mirro
Kapellmästare/Piano: Joakim Hallin
Keyboard: Niklas Tinnborg
Gitarr: Tobbe Fall
Bas: Ulric Johansson
Trummor: Per Lindvall
Git/Perc/Kör: Micke Blomqvist
Kör: Alexander Lycke
Kör: Britta Bergström
Kör: Dea Norberg

Pressbild, fotograf: Krister Atle, grafik: Micke Landby
Presskontakt för SDF - sandra.nordin@blixten.se
Mer info finns på www.soundofmusicals.se

Produceras av: SDF Entertainment AB

Köp biljett SOUND OF MUSICALS - LIVE · Från 395kr