Stjärnklart

Stjärnspäckad julfest när Hamburger Börs Christmas Edition presenterar; Sarah Dawn Finer, Plura, John Lundvik, Tusse & Linda Pritchard

Stjärnspäckad julfest med Sarah Dawn Finer, Plura, John Lundvik, Tusse & Linda Pritchard

Hamburger Börs • 9 Dec - 22 Dec
Partners

Hamburger Börs Christmas Edition presenterar stolt: 

STJÄRNKLART

Den 19 november slår Hamburger Börs upp portarna till årets stjärnklara och självklara Julshow - STJÄRNKLART!

Den nygamla traditionen där HAMBURGER BÖRS presenterar en julshow tillsammans med några av Sveriges mest meriterade artister återupptas och detta år blir det sannerligen en STJÄRNKLAR julfest!

Varmt välkommen till Hamburger Börs i julskrud – En helkväll med livemusik och underhållning med några av Sveriges i särklass bästa röster.

Det blir unika musikaliska möten, humor, fantastiska jultolkningar och egna hits när fem av Sveriges största artister intar scenen tillsammans med några av våra främsta musiker.

Vi ger er:
Sarah Dawn Finer - En av Sveriges mäktigaste röster som dessutom är en av landets bästa programledare och podcastare med sin musikalitet som hedersmärke - alltid med värme, humor och trygghet. Dessutom med några utav Sveriges mest älskade julskivor och vinterturnéer i sin repertoar.

Plura - Matconnoisseuren/ livsbejakaren och en av Sveriges mest folkkära artister med otaliga hits under sina vingar.

John Lundvik - Melodifestivalvinnaren och Let's Dance-vinnaren med en utav Sveriges i särklass bästa sångröster - lämnar inte ett öga torrt och är rapp som få.

Tusse  - Idol- och Melodifestivalvinnaren som sin fantastiska röst och sitt artisteri sprider glädje och bjuder på underhållning och hjärta i allt han företar sig.

Linda Pritchard - En sångerska i världsklass och tillika en oerhört bra dansare. Vänta bara tills ni hör hennes röst sjunga in julen tillsammans med vårt magiska band bestående av:

Per Björling - Mårgan Höglund - Johan Röhr - Kristian Kraftling  - Conrad Boqvist

 

Vi säger GOD JUL - årets STJÄRNKLARA julshow är här!

Hamburger Börs Christmas Edition – Stjärnklart kan ses från den 19 november till och med den 22 december.

Biljetter finns från 995 kr  och detta inkluderar julmeny och Hamburger Börs generösa dessertbord som den perfekta avslutningen.

Ett begränsat antal showbiljetter erbjuds från 550 kr

Du måste godkänna marknadsförings-cookies för se videon.

Köp biljett Stjärnklart · Från 550kr