Stulen Kärlek

Välkommen till årets stora skrattkalas! Som dessutom bjuder på en återförening av Stefan&Krister - Krister Classon som manusförfattare och Stefan Gerhardsson på scen.

Välkommen till årets stora skrattkalas! Som dessutom bjuder på en återförening.

Partner

Stulen Kärlek

Unik återförening av välkända humorduon Stefan & Krister när Stulen Kärlek kommer tillbaka till Lisebergsteatern.

Föreställningen handlar om Bosse (Mikael Riesebeck) en godhjärtad, naiv inbrottstjuv, som är ute efter en värdefull staty som det rika men spänningslösa paret Berit (Karin Bergquist) och Evald (Mikael Ahlberg) är ägare till. Tjuven stöter på patrull när Jerker (Jojje Jönsson) överraskande dyker upp. Han är en engagerad och frågvis försäkringsman som är ditringd av Evald för värdering av statyn. Det komplicerar det hela förstås. Det gör heller inte saken bättre att det nyfikna, nyinflyttade pensionärsparet Adam och Eva Persson (Stefan Gerhardsson och Annika Andersson) ränner ut och in i huset i väntan på att deras möbler ska anlända och då skapas så klart maximala förväxlingar.

Ny skrattfest väntas när makalöst kaos uppstår på scenen. Ni ser bland annat Stefan GerhardssonMikael Riesebeck och Annika Andersson, veteraner från buskisscenen. Vad som helst kan som vanligt hända när det är dags för Stulen Kärlek att återvända till Göteborg och Lisebergsteatern.

Trailer Stulen Kärlek

Missa inte vår härliga trailer för Stulen Kärlek

Du måste godkänna marknadsförings-cookies för se videon.

Recensioner Stulen Kärlek

"!!!! Skruvad repris - Nu ännu bättre"

- Kai Martin

"Riesebeck lysande motor i årets komedi"

- Hallands Nyheter

"Buskis som är rolig & smart"

- Expressen

"Ett par timmars skratt kan utlovas"

- Smålänningen

Köp biljett Stulen Kärlek · Från 545kr