THe High SocietyThe High Society manérbild
THe High Society Logotype

The high society

Hamburger Börs, Stockholm26 apr. - 27 apr.Dinner & krogshow

En exklusiv kväll i sann Rat Pack anda till tonerna av odödliga hits från American song book.

Om showen

The High Society bjuder upp till dans på anrika Hamburger Börs.

Välkommen till en helkväll med The High Society. Underhållning i klassisk dinnershow stil, med härlig mat och dryck med efterföljande dans till liveorkester. En exklusiv kväll i sann Rat Pack anda till tonerna av odödliga hits från den fantastiska American song book. I en av de klassiska showerna på The Sands Hotel i Vegas utbrast Frank Sinatra, ”- How did all these people get into my room?” ett citat som fångar den stämning som The Rat Pack’s framträdande ofta bjöd på. Deras scennärvaro fick publiken att känna sig delaktig, inbjudna till festen, som att de verkligen befann sig ’in the room’. The High Society för traditionen vidare. Som vänner i över 30 år delar sångtrion Karl Dyall, Rennie Mirro, och Joachim Bergström en stor kärlek till The Rat Pack och deras musikskatt -The American songbook. Ackompanjerade av ett fantastiskt 5 manna band, väcker de nu liv åt den glansperiod då Frank Sinatra, Dean Martin och Sammy Davis Jr. underhöll och ägde världen. Låt The High Society svepa er med till till 60 talets Vegas och Dress to impress. ………………………………………………………..

KARL DYALL Inledde sin karriär som Streetdansare. Svensk mästare i breakdance blev han redan 1984. Sedan dess har Karl etablerat sig som en av Sveriges främsta underhållare både som skådespelare, sångare och koreograf.

JOACHIM BERGSTRÖM Sångaren som med två släppta soloalbum och Monica Zetterlund-priset på väggen har även blivit en välmeriterad musikalartist och skådespelare. Karriären spänner över snart 30 år i alla Sveriges största underhållningssammanhang.

RENNIE MIRRO Har många strängar på sin lyra! Med ett ursprung som belönad dansare vid Kungliga Operabaletten har karriären klättrat vidare som både sångare, skådespelare och programledare.

Kommande speltillfällen

2 kommande speltillfällen mellan 26 apr - 27 apr

Inför besöket

 • Föreställningslängd1 tim och 30 minuter
 • Spelas19 apr - 27 apr
 • GenreDinnershow
 • Åldersgräns16 år
 • PrisFrån 495 kr
 • Dörrarna öppnas18:00 / 11:30 Matiné

Fler föreställningar

Vanliga frågor och svar

 • Hittar du inte svar på din fråga och vill få hjälp?

  Showtic Gästservice kan hjälpa dig med alla frågor kring föreställningar som spelar på China Teatern, Oscarsteatern, Intiman, Hamburger Börs, Golden Hits, Vallarna och Wallmans. Maila på info@showtic.se eller ring 0771 - 13 43 00.

  Du kan även besöka vår kundservicesida för mer hjälp.

 • Kan jag köpa presentkort?

  Ja, presentkort finns att köpa här

 • Hur får jag mina biljetter?

  Det skickas oftast i ett kvittomail till den e-postadress som anges i köpet. Via detta kvittomail kan man ladda ned sina biljetter, med undantag för de dinnershows som ej har biljetter utan har ditt namn på gästlistan när du kommer på plats.

  Vissa arenor erbjuder postleverans av biljetten när du gör ditt köp, då behöver detta val göras innan betalning sker för att du skall kunna ta emot dina biljetter hem till din brevlåda.

  Avvikelser kan förekomma beroende av biljettsystem, arena eller streamingtjänster. Läs alltid köpvillkoren i kassan för att vara säker på hur din leverans sker.

 • Vad gäller för vidareförsäljning av biljetter?

  Biljetter får endast köpas för personligt bruk och får inte användas kommersiellt. Det innebär att biljetter inte får inköpas och/eller vidare försäljas i kommersiellt syfte.

  Biljetter får inte heller erbjudas i tävlingar eller i samband med erbjudande av annan produkt eller tjänst utan skriftligt medgivande från Showtic och/eller den ansvariga arenan/arrangören/leverantören.

  Biljetter som ej är personliga kan man ge bort eller sälja om man ej kan besöka evenemanget.

 • Var vänder jag mig när jag vill boka hotellpaket?

  Allt gällande hotellpaket kan du läsa här

  För att komma i kontakt med Nöjesresor som har hand om detta: Nöjesresor direkt på 08 - 500 000 44 eller hotellpaket@nojesresor.se

  Vid bokning av hotellpaket är det Nöjesresors bokningsvillkor som råder.