Tomten och Bocken - En slags julshow

Måns Zelmerlöw och Per Andersson intar scen inför en begränsad publik och minimalt med tillgängliga biljetter.

Måns Zelmerlöw och Per Andersson intar scen inför en begränsad publik.

Hamburger Börs • 13 Nov - 19 Dec

BILJETTRUSNING! EXTRAFÖRESTÄLLNINGAR 2 DECEMBER OCH 19 DECEMBER (MATINÉ) SLÄPPTA!

Tomten och Bocken - En slags julshow

En halvgalen komiker, en charmig skönsångare och ett superproffs till regissör - Årets Julshow är här! Med begränsad publik och minimalt med tillgängliga biljetter blir det här en unik show att se fram emot under november och december.


För att julkänslan ska infinna sig även detta år erbjuds nu för ett fåtal lyckliga en oförglömlig afton med artisten Måns Zelmerlöw och komikern Per Andersson på Hamburger Börs. Med ”Tomten och Bocken – En slags Julshow” bjuder Måns och Per på musik, humor och spontana upptåg som garanterat kommer få besökaren i rätt sinnes- och julstämning.

Det utlovas egenskrivna låtar, ett magiskt band och en stor dos spektakulärt innehåll med humoristiska inslag. En sprakande kväll som bara måste upplevas. Att dessutom ha med stjärnregissören Edward af Sillén är det som upplagt för en återkommande julklassiker.

”Tomten och Bocken – En slags Julshow” har premiär den 13 november och går under november och december på Hamburger Börs. Biljettpris inklusive middagspaket.

Alla föreställningar genomförs i linje med Folkhälsomyndighetens riktlinjer och rekommendationer. Besökarens säkerhet är av högsta vikt och prioritering. För mer information kring hur vi coronasäkrar arenan  läs mer här!

Åldersgräns: 13 år 

Föreställningslängd: 1 h 30 min ( ej paus) 

Föreställningen produceras av Ett socialt sammanhang, Live Nation och 2Entertain.

Köp biljett Tomten och Bocken - En slags julshow · Från 1295kr