Tomten och Bocken - En slags julshow

Måns Zelmerlöw och Per Andersson gör online event med den hyllade showen.

Måns Zelmerlöw och Per Andersson gör online event med den hyllade showen.

Föreställningen är avslutad.

Tomten och Bocken - En slags julshow

 

TACK till alla er som tittade på Online Eventet av Tomten och Bocken! 

 


Visas exklusivt på ShowticTV - se showen online
199 kr (en biljett per enhet/device)

En helkväll med årets roligaste julshow, hemma från ditt vardagsrum.

För att julkänslan ska infinna sig även detta år erbjuds nu en oförglömlig afton med artisten Måns Zelmerlöw och komikern Per Andersson från Hamburger Börs. Med ”Tomten och Bocken – En slags Julshow” bjuder Måns och Per på musik, humor och spontana upptåg som garanterat kommer få dig i rätt sinnes- och julstämning.

Det blir egenskrivna låtar, ett magiskt band och en stor dos spektakulärt innehåll med humoristiska inslag. En sprakande kväll som bara måste upplevas. Att dessutom ha med stjärnregissören Edward af Sillén är det som upplagt för en återkommande julklassiker.

 

 

 


Viktig information
24 nov - 19 dec inställda. Läs mer här>> 


 


För att julkänslan ska infinna sig även detta år erbjuds nu för ett fåtal lyckliga en oförglömlig afton med artisten Måns Zelmerlöw och komikern Per Andersson på Hamburger Börs. Med ”Tomten och Bocken – En slags Julshow” bjuder Måns och Per på musik, humor och spontana upptåg som garanterat kommer få besökaren i rätt sinnes- och julstämning.

Det utlovas egenskrivna låtar, ett magiskt band och en stor dos spektakulärt innehåll med humoristiska inslag. En sprakande kväll som bara måste upplevas. Att dessutom ha med stjärnregissören Edward af Sillén är det som upplagt för en återkommande julklassiker.

”Tomten och Bocken – En slags Julshow” hade premiär den 13 november och spelades under 2 helger innan föreställningen blev tvungen att ställas in p.g.a. nya restriktioner till följd av rådande situation. Men nu är det alltså klart att du kan uppleva showen på ett nytt sätt den 16 december. Den sänds online, live med Måns och Per från Hamburger Börs. Du får hänga med dem innan och efter showen, men du är hemifrån!

 

Föreställningen produceras av Ett socialt sammanhang, Live Nation och 2Entertain.