Wallmans Dinnerparty

Wallmans bjuder in till ett dinnerparty i Kungsportshuset i Göteborg med ledorden värme, glädje och fest där hela huset kommer att bubbla.

Wallmans bjuder in till dinnerparty i Kungsportshuset i Göteborg med ledorden värme, glädje & fest!

Kungsportshuset • inställt

Wallmans Dinnerparty

Välkommen till Wallmans Dinnerparty i Kungsportshuset!

Wallmans bjuder in till ett dinnerparty i Kungsportshuset med ledorden värme, glädje och fest där hela huset kommer att bubbla.

Upplevelsen börjar i entrén till Kungsportshusets spektakulära arena och artisternas närhet går som en röd tråd genom kvällen. Kökets kreatörer skapar spännande smaker och menyn serveras i harmoni med kvällens show samtidigt som det musikaliska innehållet sträcker sig från ABBA till Avicii - med musik både från Sveriges mest folkkära artister och från de riktigt stora internationella legenderna.

När du bokar en kväll med Wallmans ingår en flerrättersmeny som i vanlig ordning serveras av våra karismatiska stjärnor som också levererar en show i världsklass, både från scenen och runt om i lokalen. Tillsammans skapar vi en festkväll med energi, glädje och magi.

Boka en lyxig helkväll med mat och show på Kungsportshuset i Göteborg – en av stans mest exceptionella mötesplatser – med ett unikt läge på Kungsportsplatsen i hjärtat av Göteborg.

Du måste godkänna marknadsförings-cookies för se videon.

Köp biljett Wallmans Dinnerparty · Från 750kr