Bokningsvillkorssida

Hos Showtic garanterar vi alltid ett tryggt köp. Väljer du Showtic.se får du det du bokar. Showtic.se garanterar att du alltid köper dina biljetter direkt från arrangören och till rätt pris. Showtic samarbetar dessutom med t ex SJ, Nöjesresor m fl för att säkerställa att du som kund får ett tryggt köp även i de fall där biljettköpet utökas med andra tjänster. Showtic strävar alltid efter att leverera en oförglömlig upplevelse och kvalitativ underhållning. På Showtic hittar du levande underhållning i både storstäderna och ute i landet. Genom att boka biljetter via Showtic är du alltid garanterad ett tryggt och säkert köp. Hos oss köper du alltid förstahandsbiljetter direkt från arrangören och får därmed det rätta priset. Showtic är en del av Moment Group AB där produktionsbolaget 2Entertain AB och Wallmans Group ingår. Inom Moment Group drivs arenor och teatrar i både Sverige, Norge och Danmark.

Tryggt köp

Väljer du Showtic.se får du det du bokar. Showtic.se garanterar att du alltid köper dina biljetter direkt från arrangören och till rätt pris. Showtic samarbetar dessutom med t ex SJ, Scandic Hotels m fl för att säkerställa att du som kund får ett tryggt köp även i de fall där biljettköpet utökas med andra tjänster.

Oförglömlig upplevelse

Showtic.se är ett första steg mot att ta del av levande underhållning - där du som besökare enkelt och inspirerande köper biljetter till önskat evenemang på arenan eller teatern. Rain Man, Annie, Joe Labero, Danny Saucedo, Wallmans eller varför inte en föreställning på Vallarnas friluftsteater? Allt noga utvalt och anpassat med ambitionen att skapa en oförglömlig upplevelse för dig som gäst.

Kvalitativ underhållning

På Showtic.se hittar du kvalitativ underhållning inom teater, musikal och show i bl a Stockholm och Göteborg, men givetvis också på Vallarna i Falkenberg samt i övriga Sverige. Att köpa en biljett hos Showtic.se är en garanti för kvalitativ underhållning på de bästa arenorna och teatrarna med de bästa produktionerna och artisterna idag.

Kontakt

Showtic är en del av 2Entertain AB som ingår i Moment Group AB. För information och frågor kring biljetter eller en befintlig bokning kontakta Showtic Gästservice

Kundservice

Måndag - fredag kl. 9:00 - 16:30 (lunchstängt kl. 12:00 - 13:00)

0771 - 13 43 00

Kundserviceformulär

Vi svarar på din fråga inom 48 timmar

Vanliga frågor

 • Hur får jag mina biljetter?

  Det skickas oftast i ett kvittomail till den e-postadress som anges i köpet. Via detta kvittomail kan man ladda ned sina biljetter, med undantag för de dinnershows som ej har biljetter utan har ditt namn på gästlistan när du kommer på plats.

  Vissa arenor erbjuder postleverans av biljetten när du gör ditt köp, då behöver detta val göras innan betalning sker för att du skall kunna ta emot dina biljetter hem till din brevlåda.

  Avvikelser kan förekomma beroende av biljettsystem, arena eller streamingtjänster. Läs alltid köpvillkoren i kassan för att vara säker på hur din leverans sker.

 • Hittar du inte svar på din fråga och vill få hjälp?

  Showtic Gästservice kan hjälpa dig med alla frågor kring föreställningar som spelar på China Teatern, Oscarsteatern, Intiman, Hamburger Börs, Golden Hits, Vallarna och Wallmans. Maila på info@showtic.se eller ring 0771 - 13 43 00.

  Du kan även besöka vår kundservicesida för mer hjälp.

 • Kan jag avboka mina biljetter?

  Köpta biljetter eller showpaket återbetalas ej. Se vad som gäller om du har köpt ett om- och avbokningsskydd eller mySafetys Evenemangsförsäkring i bokningsvillkoren här.

 • Hur gör jag en grupp- eller företagsbokning för fler än 10 personer?

  vår sida för grupp- och företagsbokning kan du läsa mer och göra en bokningsförfrågan via vårt formulär.

 • Hur lång tid innan föreställning ska man vara på plats?

  Det beror på vilken arena och vilken föreställning du bokat biljetter till. Se respektive arenasida för ytterligare information.

  För frågor gällande övriga arenor kontakta respektive arena.