Sista chansen att se Björn Skifs på Rondo – Exklusiv rabatt på utvalda datum!

Björn Skifs 1920x1080

Björn Skifs show på Rondo – En värld av Skifs – börjar närma sig slutet på sin spelperiod på Rondo! Showen har spelats över 120 kvällar i Stockholm, Malmö och Göteborg och nu är det bara nio spelningar kvar! Helgbiljetterna är sedan länge slutsålda, men vi har lite platser kvar onsdagen den 24 april och torsdagen den 25 april. Därför vill vi nu ge er den ALLRA SISTA CHANSEN att se legenden Björn Skifs på Rondo i Göteborg, till en exklusiv rabatt* dessutom! Säkra dina platser redan idag!

Boka nu

*20% rabatt på 3-rätters-matplatserna den 24 och 25 april. Erbjudandet gäller nya bokningar.

Björn skifs bland tavlor

DET SVENSKA MUSIKUNDRET HAR ETT FÖDELSEDATUM – FÖRSTA SVENSKA USA-ETTAN ”HOOKED ON A FEELING” FYLLER 50 ÅR!

Det var den 6 april 1974 som Björn Skifs & Blåblus under namnet Blue Swede nådde förstaplatsen på USA-listan med sin Bengt Palmers-producerade version av ”Hooked on a Feeling”. Det var också då som ABBA vann Eurovision Song Contest i Brighton med ”Waterloo”. Liksom ABBA har ”Hooked on a Feeling” fortsatt att erövra världen. I skrivande stund har Blue Swedes version 650 miljoner streams på Spotify.

För att ytterligare hylla Björn och hans fantastiska karriär så har vi byggt upp en fin hyllningsmonter på Rondo. Där finns bilder, skivkonvolut, guldskiva och en plakett av Billboardlistan Top 100 i original från 1974. Det finns också möjlighet att exklusivt köpa en nypressad vinyl, en kopia av Blue Swedes USA album, som toppade Billboard första plats 1974. Sveriges första USA etta någonsin! Montern finns på plats fram till 27 april, då också Björn Skifs spelar sin sista föreställning på Rondo i Göteborg.

Kolla in TV4 Nyhetsmorgon-klipp från när Björn Skifs och Bengt Palmers berättar mer om allt kring ”Hooked on a feeling”.

Skärmavbild 2024-04-08 kl. 10.51.12

Tv4 Nyhetsmorgon

EN VÄRLD AV SKIFS – PÅ RONDO.

Han har stått på scen i över 60 år och är en av Sveriges mest folkkära artister. I höst kommer Skifs tillsammans med sitt tiomannaband ÄNTLIGEN till Rondo i Göteborg. Showen är en musikalisk kavalkad fylld med nummer och minnen från en otrolig karriär.

Pressen har lovordat showen - ”Folkkär är bara förnamnet och han förtjänar det med råge” och ”Gåshud och applådåskor” skrev Skånska Dagbladet. Sydsvenskan skrev ”Björn Skifs still got the blåblus” och vi är benägna att hålla med.

Björn Skifs behöver egentligen inte någon närmare presentation. Rösten som startade det svenska musikundret och satte Sverige på den musikaliska världskartan har under årtionden förgyllt vår tillvaro med hits och mångsidig underhållning. En Värld av Skifs speglar delar av Björns fantastiska karriär och är en kavalkad av musik, hits, humor och minnen i en praktfull uppsättning skapad av Pernilla Skifs under musikalisk ledning av Hans Gardemar och ett tiomannaband bestående av några av Sveriges absolut bästa musiker.

Showen produceras av 2Entertain

Boka nu