Kundtjänst

Har du frågor runt din biljettbokning? Här hittar du de flesta svaren.

Hur får jag min biljett?

Vi erbjuder olika sätt för dig att få dina biljetter:

  • skriv ut bokade biljetter på egen skrivare s.k. print@home
  • hämta ut bokade biljetter i arenans biljettkassa
  • få de hemskickade direkt till din brevlåda

Jag kan inte hitta min bokningsbekräftelse

Bekräftelsemailet kan automatiskt har hamnat bland din skräppost. Om du inte hittar din bekräftelse där kontakta oss på info@showtic.se och skicka med ditt bokningsnummer samt namn, e-postdress och telefonnummer till den person som gjorde bokningen.

Vad har jag för ångerrätt vid köp?

Showtic AB förmedlar biljetter, boende, transporter och/eller andra därmed förenliga produkter och tjänster för den ansvariga arenans/arrangörens/leverantörens räkning och är själv endast ombud. Alla frågor, önskemål och eventuella anspråk rörande biljetter, boende, transporter och/eller andra produkter och tjänster skall riktas direkt till arenan/arrangören/leverantören.

Kan jag avboka mina biljetter?

Köpta biljetter eller showpaket återbetalas ej. Se vad som gäller om du har köpt ett om- och avbokningsskydd.

Hur gör jag en grupp- eller företagsbokning för fler än 10 personer?

vår sida för grupp- och företagsbokning kan du läsa mer och göra en bokningsförfrågan via vårt formulär.

Vad är maxantalet biljetter jag kan köpa hos er?

På showtic.se kan man generellt köpa upp till 15 st biljetter. Observera att det kan finnas undantag för vissa föreställningar och shower där det kan vara fler eller färre.

Hur lång tid innan föreställningen ska man vara på plats?

Det beror på vilken arena och vilken föreställning du bokat biljetter till. Se respektive arenasida för ytterligare information.

Information om tider finns också på den aktuella föreställningssida.

Vad gäller för min hotellbokning?

Har du frågor kring din hotellbokning kontakta hotellet direkt. Vid frågor kring om-  och avbokning vänligen se bokningsvillkor för hotellbokning.  

Hur gör jag om jag vill få Showtics nyhetsbrev?

Med vårt nyhetsbrev får du senaste nytt från Showtic samt erbjudanden och nöjestips. Du registrerar dig enkelt här.

Hur avregistrerar jag mig från Showtics nyhetsbrev?

Om du inte önskar motta Showtics nyhetsbrev avregistrerar du dig enkelt direkt via länken längst ned i mailet. Eller klicka här

Hur gör jag om jag vill få erbjudanden från Just Nu?

Med Showtics mobiltjänst Just Nu får du erbjudanden och nöjestips direkt i mobilen. Klicka här för att registrera dig.

Hur avregistrerar jag mig från Just Nu?

Om du inte önskar motta erbjudanden och nöjestips från Just Nu kan du enkelt avregistrera dig.

Kan jag köpa presentkort?

Biljetter får endast köpas för personligt bruk och får inte användas kommersiellt. Det innebär att biljetter inte får inköpas och/eller vidareförsäljas i kommersiellt syfte. Biljetter får inte heller erbjudas i tävlingar eller i samband med erbjudande av annan produkt eller tjänst utan skriftligt medgivande från Showtic och/eller den ansvariga arenan/arrangören/leverantören. Om föreställningen har restriktioner för antal biljetter per köp och kund får maxantalet inte överskridas.

Hur betalar jag med presentkort?

Med presentkort som är köpt via Showtic (oavsett motiv på kortet) kan du betala med det via onlinebokningen eller via telefonbokningen hos Showtic Gästservice. Vid betalning uppger du presentkortsnumret som finns på baksidan av kortet. På Wallmans Stockholm, Golden Hits i Stockholm och Hamburger Börs i Stockholm kan du även betala med presentkorten i restaurangerna och barerna.

Kan jag använda presentkortet till allt som säljs på Showtic.se?

Showtics presentkort (oavsett motiv) kan användas till föreställningar och shower som spelar på följande arenor; China Teatern, Oscarsteatern, Intiman, Vallarnas friluftsteater, Wallmans Stockholm, Golden Hits, Hamburger Börs och Lisebergsteatern (när 2Entertain producerar).

Är det säkert att handla på Showtic.se?

När du har bekräftat din bokning kommer du att bli vidarebefordrad till vår partner för onlinebetalning för att färdigställa din betalning i en helt säker betalningsmiljö. DIBS och PayEx är våra partners för säkra onlinebetalningar. Verified by Visa respektive MasterCard SecureCode är en tjänst som innebär att du identifierar dig med ett lösenord i samband med att du använder ditt kort på internet. Lösningen har utvecklats av Visa och MasterCard och är en global standard. ms-visa

Kan jag handla på faktura?

Biljetter får endast köpas för personligt bruk och får inte användas kommersiellt. Det innebär att biljetter inte får inköpas och/eller vidareförsäljas i kommersiellt syfte. Biljetter får inte heller erbjudas i tävlingar eller i samband med erbjudande av annan produkt eller tjänst utan skriftligt medgivande från Showtic och/eller den ansvariga arenan/arrangören/leverantören. Om föreställningen har restriktioner för antal biljetter per köp och kund får maxantalet inte överskridas.

Hur kan jag betala mina biljetter?

Via onlinebokning:

  • Faktura - Klarna faktura (Bokningen är bindande om du väljer Klarna faktura, precis som kortbetalning eller bankbetalning) (Finns som alternativ på shower på Hamburger Börs, Wallmans Stockholm och Golden Hits)
  • Delbetalning – Klarna delbetalning. (Bokningen är bindande om du väljer Klarna delbetalning, precis som kortbetalning eller bankbetalning) (Finns som alternativ på shower på Hamburger Börs, Wallmans Stockholm och Golden Hits)
  • Betalkort – betala med Visa eller Mastercard
  • Via internetbank – betala via din bank med din bankdosa
Via telefonbokning:
  • Bank-Giro – Finns som alternativ för de som bokar biljetter över telefon via Showtic Gästservice

Ring oss

0771 - 13 43 00

Måndag–fredag 9–18. Lördag 11–15.

Maila kundtjänst

info@showtic.se

Vi svarar på ditt mail inom 48 timmar.