ANNIE

Brodwaymusikalen intar Intiman i Stockholm

Brodwaymusikalen intar Intiman i Stockholm

Intiman • 29 Okt - 5 Dec

Frågor och svar ANNIE på Intiman i Stockholm

Vad rekommenderar ni för ålder på barnen?

Föreställningen är 2 h och 40 minuter inklusive paus. Allt beror på barnets teatervana och hur länge barnet kan sitta still. Det som är lite läskigt för ett barn i 5-6-årsåldern är inte det för ett annat. Ni som förälder känner ert barn bäst och vet hur barnet brukar reagera - så det är upp till dig som förälder att avgöra om föreställningen är lämplig. Vi vill göra er uppmärksam på att köpt biljett ej återlöses efter föreställningsstart.

Är Intiman handikappanpassad?

Ja, från Odengatan finns det en ramp att lägga ut (låg tröskel). Från entrén till garderob och bar finns en hiss (ca 20 trappsteg ner). Från hissen till parkett är det inga trösklar eller trappsteg. Det finns en handikapptoalett på entréplan (hiss upp). Det finns dock ingen hiss till balkong.

Finns det T-slinga i salongen?

Ja, T-slingan är dock av äldre modell och fungerar inte på samtliga platser. Slingan är beroende av att gästen har egen hörapparat. Det finns inga hjälpmedel på plats.

Slingan fungerar ej i ytterkant, d.v.s. de två yttersta platserna på varje rad, inte heller på balkong eller följande rader på parkett: 1-3 ,5, 10, 15.
Platserna som saknar täckning är markerade med en svart prick i bokningsvyn.

Köp biljett ANNIE · Från 595kr