Kul i lövvikKul i lövvik
Kul i lövvik logga

Kul i Lövvik

Höga Kusten Friluftsteater, Lövvik17 juliShow

Klas Norberg med gäster: Per Andersson och Anna Stadling

Om showen

Klas Norberg får en egen kväll på Höga Kusten Friluftsteater! Här bjuder han på en konsert i två akter med musik och komik, tillsammans med sina favoritgäster komikern Per Andersson och sångerskan Anna Stadling. Även de talangfulla systrarna Fabienne och Juliette Glader gästar föreställningen.

Klas Norberg från Nora i Ångermanland är en glad musikant, en driven och mångfacetterad artist som bjuder på sig själv och gärna plockar fram det helt oväntade som kupletter och opera, visor och rock vid sina variationsrika och uppskattade framträdanden. En efterfrågad och omtyckt, välutbildad och ytterst kompetent musikalisk glädjespridare med många väl stämda strängar på sin välstämda lyra.

Anna Stadling från Sundsvall är aktuell med konserter på Hamburger Börs i Stockholm i det nya konceptet ”Lunch Live”. I år är det 25 år sedan Annas debutalbum ”Det känns” släpptes. Staffan Hellstrand skrev debutsingeln ”Nu är jag ung” och i oktober 2023 kom det senaste albumet ”Långt ifrån ensam”. Självklart får vi höra hennes kanske allra mest älskade låt ”När allt det här är över”. Hon bjuder på berättelser ur livet och anekdoter kring samarbeten med artister, låtskrivare och producenter som passerat hennes väg genom åren.

Per Andersson är en av våra starkast lysande stjärnor på den svenska komikerscenen. Per har medverkat i TV-program som Parlamentet, Grotesco, Time Out, adventskalendern, Melodifestivalen mm. Det är nästan lättare att räkna upp vilket program han inte varit med i. Per har dessutom medverkat i flertalet hyllade musikal- och teateruppsättningar bl.a. The Book of Mormon, på China Teatern och Peter Pan går åt helvete på Cirkus. Han är under våren aktuell med den nyskrivna revyn Anakronisterna på Intiman i Stockholm. Per är komikern som kan dyka upp var som helst med sin halvgalna och varierande humor.

Fabienne och Juliette Glader Från en tidig ålder har de båda systrarna Fabienne (16 år) och Juliette (14 år) stor scenerfarenhet. De spelar violin, sjunger och tidigare medverkat i familjeföreställningar på Intiman bl.a. Madicken, Saltkråkan, Pippi firar jul samt musikalerna Sound of Music och Annie på Intiman i Stockholm. Fabienne och Juliette har tillsammans popduon "Swagsocks" och blivit nominerad för sin låt "JellyMan" av Young Songwriter Competition i London 2023.

Onsdagen den 17/7 kl 19.00 Höga Kusten Friluftsteater i Lövvik

Kommande speltillfällen

1 kommande speltillfällen mellan 17 juli - 17 juli

 • Onsdag 17 juli 19:00

  Höga Kusten Friluftsteater, Lövvik
  Pris från 395 kr / personBoka biljett

Inför besöket

 • Föreställningslängd2 timmar och 10 minuter inkl. paus
 • Spelas17 juli 2024
 • GenreShow
 • ÅldersgränsIngen
 • PrisFrån 395 kr

Populärt just nu

Vanliga frågor och svar

 • Hittar du inte svar på din fråga och vill få hjälp?

  Showtic Gästservice kan hjälpa dig med alla frågor kring föreställningar som spelar på China Teatern, Oscarsteatern, Intiman, Hamburger Börs, Golden Hits, Vallarna och Wallmans. Maila på info@showtic.se eller ring 0771 - 13 43 00.

  Du kan även besöka vår kundservicesida för mer hjälp.

 • Kan jag köpa presentkort?

  Ja, presentkort finns att köpa här

 • Hur får jag mina biljetter?

  Det skickas oftast i ett kvittomail till den e-postadress som anges i köpet. Via detta kvittomail kan man ladda ned sina biljetter, med undantag för de dinnershows som ej har biljetter utan har ditt namn på gästlistan när du kommer på plats.

  Vissa arenor erbjuder postleverans av biljetten när du gör ditt köp, då behöver detta val göras innan betalning sker för att du skall kunna ta emot dina biljetter hem till din brevlåda.

  Avvikelser kan förekomma beroende av biljettsystem, arena eller streamingtjänster. Läs alltid köpvillkoren i kassan för att vara säker på hur din leverans sker.

 • Vad gäller för vidareförsäljning av biljetter?

  Biljetter får endast köpas för personligt bruk och får inte användas kommersiellt. Det innebär att biljetter inte får inköpas och/eller vidare försäljas i kommersiellt syfte.

  Biljetter får inte heller erbjudas i tävlingar eller i samband med erbjudande av annan produkt eller tjänst utan skriftligt medgivande från Showtic och/eller den ansvariga arenan/arrangören/leverantören.

  Biljetter som ej är personliga kan man ge bort eller sälja om man ej kan besöka evenemanget.

 • Var vänder jag mig när jag vill boka hotellpaket?

  Allt gällande hotellpaket kan du läsa här

  För att komma i kontakt med Nöjesresor som har hand om detta: Nöjesresor direkt på 08 - 500 000 44 eller hotellpaket@nojesresor.se

  Vid bokning av hotellpaket är det Nöjesresors bokningsvillkor som råder.