ANNIE

Brodwaymusikalen intar Intiman i Stockholm

Brodwaymusikalen intar Intiman i Stockholm

Intiman • 18 Sep - 5 Dec

Viktigt information

VINTERNS FÖRESTÄLLNINGAR AV ANNIE FLYTTAS FRAM TILL HÖSTEN 2021
Ny spelperiod september - november 2021.

Kära gäst,

Alla gäster som påverkas kontaktas onsdagen den 21 oktober på den mailadress som angivits vid bokning. Har du bokat biljetter via ett resebolag, bussbolag eller i andra hand så ber vi dig att kontakta dem.

På regeringens presskonferens den 8 oktober gavs besked om att regeringen valt att inte lätta på restriktionerna gällande publikbegränsningen. Det betyder att restriktionen om max 50 besökare per evenemang ligger kvar, allt beroende på Coronavirusets (covid-19) framfart i världen. Vi förstår och inser att lättnader i restriktionerna förmodligen inte kommer att ske som läget ser ut just nu. Därför tvingas vi nu återigen att flytta på vår föreställning ANNIE. Vi från produktionsbolagen har väntat in i det sista på att restriktionerna ska lyftas, men då de ligger fortsatt kvar, fattar vi beslutet att flytta fram ANNIE till perioden september 2021 – november 2021.

Beslutet att flytta ANNIE tar vi NU så att alla, både gäster och personal, kan känna sig trygga när ni och vi vistas på Intiman. Vi har förmånen att dagligen få jobba med att sprida glädje till andra människor och att vi nu inte får det och behöver göra er besvikna känns därför extra ledsamt.
Att Coronapandemin skulle få så omfattande konsekvenser var svårt att förstå när den drabbade oss och övriga världen i början av året. Det har varit ett hårt slag för kulturbranschen med restriktionerna om allmänna sammankomster som i praktiken gett oss näringsförbud. Ni kunder är de som drabbats mest och vi beklagar verkligen det.

Vi vill verkligen tacka er, våra kunder, som har tålamod med oss i dessa konstiga, oförutsägbara tider. Tyvärr har vi ingen möjlighet att återbetala några biljetter utan vi ser fram emot att istället välkomna er för att njuta av fina föreställningar hos oss i framtiden. Ni skall veta det, att allt det stöd ni ger oss under den här tiden får oss att kämpa vidare och vi längtar efter att få bjuda er på riktigt bra underhållning snart igen!

Vi längtar efter er!

ANNIE-produktionen

Uppdaterat 21 oktober kl. 11:40


Frågor och Svar

Har du några funderingar eller undringar gällande vår flytt av ANNIE så hittar du de flesta svaren här nedanför.

Varför kan ni inte genomföra föreställningarna i vinter?

ANNIE är en påkostad uppsättning som kräver både framförhållning och stora resurser. Att spela för mindre än en halvfull salong räcker dessvärre inte för att täcka de kostnader som är förenade med en föreställning i denna storlek. Regeringen har också varnat för att restriktioner snabbt kan behöva införas med kort varsel. Att då bli tvungna att ställa in med kort varsel skulle vara förödande, både för vår personal och för er gäster. Vi tror att vi och ni får en bättre upplevelse av att denna föreställning spelas lite längre fram och att vi då får en avslappnad, trygg och fin stund på Intiman!

Blir jag automatiskt ombokad till nytt datum?

NEJ. Du kommer att få ett presentkort på samma värde som din ursprungliga bokning hade. Du får själv boka nya biljetter till valfri föreställning av ANNIE (eller annan föreställning som spelas på Intiman innan presentkortets giltighet löpt ut).

Vad händer med min nuvarande biljett?

Din nuvarande biljett makuleras och blir ogiltig. Du kommer istället att få ett presentkort på hela köpets summa skickat till den angivna e-postadressen du använde dig av när du köpte dina biljetter. Har du köpt dina biljetter via ett annat bolag än Tickster, Showtic eller direkt på teatern, så behöver du kontakta det bolaget.

När får jag mitt presentkort och hur levereras det?

Ditt presentkort skickas via Tickster till den mejladress du uppgav vid biljettköpet under v.43. Om du mot förmodan inte har fått ditt presentkort v. 44 så kontrollera gärna din skräppost. Hittar du inte presentkortsmejlet där så kontakta oss på annie@intiman.nu

När kan jag boka ny biljett till ANNIE?

I samband med att presentkortet skickas ut kommer vi släppa biljetterna till ANNIE.

Hur länge är presentkortet giltigt?

Presentkortet är giltigt till och med 31 december 2021. Själva teaterbesöket kan genomföras efter utgångsdatumet passerat så länge biljetterna köpts innan presentkortets giltighet löpt ut. Presentkortets giltighet kan inte förlängas.

Kan jag välja att få återbetalning av min biljett?

Nej, tyvärr har vi ingen möjlighet att återbetala biljetterna utan erbjuder ombokning eller presentkort som kompensation.

Hur gör jag med mina utgifter för hotell och resa?

Du behöver kontakta ditt hotell/din researrangör och höra vad de har för ombokningsregler och hur du kan få hjälp att boka om till hösten 2021.

Vem ska jag kontakta för synpunkter och övriga frågor angående de framflyttade föreställningarna?

Har du övriga frågor som inte besvaras av ovan vänligen kontakta oss via annie@intiman.nu så svarar vi så fort vi kan.

Köp biljett ANNIE · Från 595kr