ALLA TIDERS ÅSA-NISSE

Åsa-Nisse återuppstår i nyskriven skrattfest på Vallarna som bjuder på en härlig krock mellan dåtid och nutid!

Åsa-Nisse återuppstår på Vallarna som bjuder på en härlig krock mellan dåtid och nutid!

Vallarnas friluftsteater • 3 jul - 14 aug 2022
Partner

Viktig information - Alla Tiders Åsa-Nisse

Sommarens föreställning på Vallarna flyttas till 2022

Uppdaterat 29 april 2021 kl. 9:30

Vi har verkligen hoppats in i det sista på att kunna spela ”Alla Tiders Åsa-Nisse” på Vallarnas friluftsteater i sommar. Men med rådande situation gällande smittspridningen av Covid-19 och fortsatta restriktioner kring allmänna sammankomster blir vi tvungna att flytta fram produktionen till sommaren 2022.

Vi är ändå otroligt glada över att vi har med oss stora delar av ensemblen och alla kreatörer på de nya datumen 2022. Både ensemblen och vi ser enormt mycket fram emot att kunna bjuda er på denna härliga sommarfars nästa år istället!

Alla biljetter flyttas automatiskt till motsvarande dag nästa år. Hade du exempelvis köpt biljetter till premiären söndagen den 28 juni 2020 så kommer din biljett gälla till premiären söndagen den 3 juli 2022 osv. Se ditt ersättningsdatum på bilden nedan.

Inga nya biljetter skickas ut, utan de ni redan mottagit blir i stället giltiga till era nya datum sommaren 2022.

Om du laddar ned din biljett på nytt från ditt kvittomail som du mottog vid köptillfället, så kan du se exakt vilket datum just din biljett gäller för.

Har du några frågor gällande flytten så kontakta Showtic Gästservice på info@showtic.se . Vår gästservice har hög belastning, så därför har vi förberett svar på eventuella frågor nedan. Återstår frågor efter att ni läst där kan ni kontakta oss på info@showtic.se Vi ber på förhand om ursäkt om svaren kommer att dröja lite.

 


Vilka är de nya datumen och vilket datum är min biljett giltig till?

I kolumnen till vänster ser du ursprungliga datum för sommaren 2020, mittenkolumnen för de som köpt biljetter direkt till sommaren 2021 och i kolumnen till höger ser du vilket nytt datum som i stället gäller för 2022.

vallarna_asa_nisse_flyttas2022

Vad gäller för mig?

Alla biljetter flyttas automatiskt till motsvarande dag nästa år. Du får ingen ny biljett skickad till dig utan din gamla gäller på det nya datumet. Har du exempelvis köpt biljetter till premiären söndagen den 28 juni 2020 så kommer din biljett gälla till premiären söndagen den 3 juli 2022. (Hade du köpt till premiären söndagen den 4 juli 2021 blir premiären 3 juli 2022). SE HELA SPELPLANEN OCH ERSÄTTNINGSDATUM FÖR 2022 HÄR >>

Varför tar ni beslut om att skjuta på föreställningen?

Det råder fortsatt en stor osäkerhet kring vilka restriktioner som kommer att gälla i sommar för utomhusevenemang. I dagsläget ligger begränsning på 8 personer. Om det blir så att restriktionerna lyfts i rimlig tid innan spelperioden börjar och vi får tillåtelse att spela så finns en eventuell möjlighet för oss att sätta upp en alternativ föreställning, som har hög flexibilitet och kräver kortare framförhållning. Vi undersöker just nu möjligheterna för detta.

Jag kan inte gå det nya datumet, vad gör jag?

Vet du redan nu att du inte har möjlighet att utnyttja dina biljetter motsvarande dag nästa år så återkoppla till oss på  vallarna@2entertain.com med bokningsnummer samt önskemål på nytt datum. Samtliga gäster som köpt biljetter har möjlighet till kostnadsfri ombokning vid ett tillfälle fram till senast 31 oktober. Ombokning sker till valfritt datum i mån av plats. Vi gör vårt bästa för att omboka dig till en likvärdig plats, men kan inte garantera att det blir samma som i din ursprungliga bokning.

Kan jag få återbetalning för min biljett?

Eftersom vi 2022 spelar samma föreställning som ni köpt biljetter till från början, så erbjuder vi ersättningsbiljetter till nya datum.

Biljetterna är inte personliga och går att överlåta till någon annan.

Hur gör jag med mina utgifter för hotell och resa?

Du behöver kontakta ditt hotell / din researrangör där du köpt ditt paket.

Jag har avbeställningsskydd, vad gör jag?

Kontakta Showtic Gästservice via mail på info@showtic.se så hjälper de dig

Köp biljett ALLA TIDERS ÅSA-NISSE · Från 495kr