Babblarna Andra Musikalen

Supersuccén “Babblarna Andra Musikalen - Bibbel Babbel Bubbel” kommer tillbaka!

Supersuccén “Babblarna Andra Musikalen - Bibbel Babbel Bubbel” kommer tillbaka!

Lisebergsteatern

Viktig information

Babblarna andra musikalen

INTIMAN

Bästa gäst,

Du som har biljetter eller har presentkort till ”Babblarna Andra Musikalen – Bibbel Babbel Bubbel” på Intiman i Stockholm har blivit kontaktad idag via mailadressen som angavs vid bokningstillfället med senaste informationen.

In i det längsta har vi hoppats och planerat för att kunna förverkliga denna underbara glädjespridande upplevelse för våra minsta. Senaste tidens utveckling i vår omvärld med de skärpta restriktionerna, har dock föranlett oss att med sorg i våra hjärtan besluta oss för att ställa in föreställningarna.

Har du inte mottagit mailet med information, vänligen maila till babblarna@intiman.nu så får du all information du behöver för att vad som gäller.

Babblarna-produktionen

Uppdaterat 21 december 2020


LISEBERGSTEATERN:

Viktig information
Med anledning av coronaviruset har föreställningar som skulle spelats i september flyttats fram till perioden 8-9 maj 2021. Du som påverkats av flytten kontaktats via mail under v. 27. Har du bokat dina biljetter via ett resebolag, bussbolag eller i andra hand så ber vi dig att kontakta dem.

Uppdaterades 30 juni kl. 17:45

 


Frågor och Svar

Har du några funderingar eller undringar gällande vår flytt av BABBLARNA ANDRA MUSIKALEN så hittar du de flesta svaren här nedanför.

Måste jag byta min biljett mot en ny?

Nej. Din biljett är automatiskt giltig till din tilldelade dag. Du behöver inte göra något utom att behålla biljetten. Vill du ändå ha en biljett med uppdaterat datum på så kan du enkelt ladda ner biljetten via din ursprungliga bokningsbekräftelse. Klicka på knappen i bekräftelsen som heter LADDA NER BILJETTER. Laddar du ner biljetten på nytt så är datumet uppdaterat.

Kommer jag att få samma plats det nya datumet?

Ja. Din biljett är giltig det nya datumet och du behåller dina ursprungliga platser.

Jag kan inte gå det nya datumet, vad gör jag?

Ombokning sker till valfritt datum i mån av plats. Vi gör vårt bästa för att omboka dig till en likvärdig plats, men kan inte garantera att det blir samma som i din ursprungliga bokning. För snabbare hantering vänligen uppge ditt referensnummer (10 tecken) vid kontakt. Referensnumret hittar du på din bekräftelse.

Har du biljetter till Intiman kontakta oss på: babblarna@intiman.nu

Har du biljetter till Lisebergsteatern kontakta oss på: kontakt@liseberg.se

Vilka åtgärder vidtar ni på arenan?

Självklart kommer vi följa Folkhälsomyndigheternas rekommendationer i framtiden och se till att stärka upp städ- och hygienrutiner för att säkerställa att du som gäst har en ren miljö att vistas i och med så säkra flöden som möjligt, utifrån de förutsättningar som då råder.

Hur gör jag med mina utgifter för hotell och resa?

Du behöver kontakta ditt hotell/din researrangör och höra vad de har för ombokningsregler och om du kan få hjälp att boka om.

Jag saknar svar på min fråga, vad gör jag?

Har du övriga frågor som inte besvaras av ovan vänligen kontakta oss via mail så svara vi så fort vi kan.

För frågor till Intiman: babblarna@intiman.nu

För frågor till Liseberg kontakt@liseberg.se

Köp biljett Babblarna Andra Musikalen · Från 215kr