Bäddat för Trubbel

Välkomna till sommarens komiska kaos på Krusenstiernska Teatern i Kalmar!

Välkomna till sommarens komiska kaos på Krusenstiernska Teatern i Kalmar!

Krusenstiernska Teater • 30 Jun - 31 Jul

Tider och info till Bäddat för Trubbel

- Insläppet börjar en timme innan föreställningsstart.

- Föreställningen har två akter med en 20 min paus emellan, föreställningens längd fastslås närmre premiären.

- På området finns under föreställningsdagarna matserveringar. Vi rekommenderar att man inte tar med matsäck.
Serveringarna öppnar en timme innan föreställningen och har även öppet i pausen. Där säljs kaffe, kakor, godis, matigare mackor, korv med bröd, öl, vin, läsk, popcorn och mycket mer.

- På utomhusteatern spelar vädret alltid in, klä er varmt och ta sen med ytterligare en tröja efter det då det blir kyligt att sitta still när solen går ner. Vi har hittills aldrig ställt in en föreställning under alla år, på grund av oväder. Arenan har inget tak så ta bara med er regnkläder (ej paraply) och ett glatt humör om det ser mörkt ut på himlen.

- Föreställningen är inte riktad till barn och barnvagnar samt hundar är inte tillåtna på området.

- Krusenstiernska gården är rökfri.

- Rullstolsplatser finns på vänster sidoparkett rad 3-4 samt längst bak på vänster parkett och bokas endast via Kalmarsalens biljettkassa 0480 – 42 10 10. OBS! Begränsat antal platser. Eventuell ledsagare betalar sin biljett.

- Parketten är helt plan men läktaren är en nivå upp och sluttar kraftigt vilket ger god sikt.

- Bäst chans att få skuggplatser på matinéföreställningarna är att boka på högerparketten.

- Ibland finns återbud i kassan så även om det är fullsatt går det bra att komma till Krusenstiernska gårdens biljettkassa 1 tim innan föreställningens start och fråga!

- Parkering finns det sparsamt av kring själva gården då denna ligger i ett bostadsområde. Tips är att följa skyltarna till Kalmarsundsparkens parkertingsfält där det kvällstid brukar finnas plats. Därifrån skyltas till Krusenstiernska gården. Järnvägsgatan kan också finnas p-platser på och man får då promenera till Krusenstiernska via Slottsallén.

- Vi är en kontantfri teater vilket betyder att du betalar med kort eller Swish hos oss. I biljettkassan endast med kort.

 

Köp biljett Bäddat för Trubbel · Från 475kr