Saturday Night med Bo Kaspers

22 maj · 18:30–20:00

Bo Kaspers Orkester i en exklusiv live streamad konsert från anrika Baggpipe Studios i Stockholm. Gästartist Frida Öhrn

Reakt Live & Lifeline presenterar

Saturday Night med Bo Kaspers Orkester

Nu är det klart att Frida Öhrn som senast året dominerat radiolistorna med sin poppiga version av ”Fading Like A Flower” gästar Bo Kaspers Orkester på den exklusiva live streamen. Det blir ett kärt återseende för Frida och Bosse som är vänner sedan länge, redan 2007 gav de ut albumet - ”Den Lyckliges Väg” tillsammans en samling tonsatta dikter av Pär Lagerkvist.

Bo Kaspers Orkester har sedan 90-talet varit ett av Sveriges mest uppskattade liveband. Under 25 års tid har det Grammis-belönade bandet blandat pop, soul, jazz och visor till en helt egen genre. Med klassiska låtar som ”Hon är så söt”, ”Undantag”, ”Håll ut”, ”Vi kommer aldrig att dö” och ”I samma bil”, har Bo Kaspers Orkester sålt över en miljon skivor och letat sig in i människors hjärtan över hela Norden. Idag räknas de som ett av Sveriges och Nordens mest hyllade liveband!

Den 22 maj är det dags för Bo Kaspers Orkester att kliva in i rampljuset i form av en livestreamad konsert producerad av Reakt Live som står för förstklassig film- och ljudproduktion vid digitala sändningar. För att ge publiken en hemtrevlig och lyxig känsla bjuder Bo Kaspers Orkester in publiken till Baggpipe Studios anrika miljö.

Genom högsta kvalitét på ljud och bild blir Saturday Night med Bo Kaspers Orkester en fantastisk resa genom historien, såväl som ett kliv in i det nya.

Du måste godkänna marknadsförings-cookies för se videon.


Du måste godkänna marknadsförings-cookies för kunna se spotify-listan.


Så fungerar streamen

ShowticTV levererar streamen i samarbete med ReaktLive och biljettpartnern Tickster. För att säkerställa en fantastisk leverans av ljud och bild hem till dig - mastras eventet live på plats med portabel rigg från Cutting Room och levereras på ReaktLive.com via RackFish i en specialdesignad stream för högsta möjliga Audio och Videokvalitet.

0771-13 43 00

Måndag–fredag kl. 9:00 –15:00 (lunchstängt kl. 12:00 - 13:00)

info@showtic.se

Vi svarar på ditt mail inom 48h.

1

Köp din biljett på showtic.se

På Showtic säljer vi biljetter direkt från arrangören till både live stream-upplevelser och till liveupplevelser, som tex shower med populära artister, storslagna musikaler, konserter och humorföreställningar. Vid live stream behövs en biljett per enhet.

2

Bekräftelse

När du köpt din biljett till streamen skickas en bekräftelse på köpet till den mailadress du angav vid bokningstillfället. Ett separat mail skickas senare som ger dig tillgång till streamen. Glöm inte kolla din skräppost – ibland hamnar mailen där!

3

Förberedelser

Du kan i god tid innan streamen gå in och testa din teknik inför streamen på testsidan här. Ett mail skickas ut från Reakt Live till mailadressen du angav vid köptillfället med din unika biljettlänk, den tar dig direkt till sidan där streamen visas.

4

Showtime!

Alla förberedelser är på plats. Nu är det dags för en upplevelse i toppklass - höj volymen sätt dig tillrätta och låt dig förtrollas och underhållas!

samarbetspartner

Vid teknikfrågor eller frågor i samband med streamen vänligen kontakta Reakt Live via mail på info@reaktlive.com


Grupp- och företagsbokning

Du kan antingen boka din grupp här på showtic genom att göra en mailförfrågan på  info@showtic.se eller kontakta Showtic Gästservice på 0771-13 43 00. För grupper över 50 biljetter har vi tagit fram ett rabatterat pris. Se nedan:

Gruppbokning 0-50 biljetter 239 kr ex. moms (299 kr inkl. moms)

Gruppbokning 51-500 biljetter 199 kr ex. moms (249 kr inkl. moms)

Gruppbokning 501-  biljetter 159 kr ex. moms (199 kr inkl. moms)

För att göra en bokningsförfrågan maila info@showtic.se
Ange: Namn, kontaktuppgifter, företagsnamn och antal biljetter.


Vanliga frågor

Om du skulle behöva ytterligare hjälp med att hitta det evenemang som passar dig eller att boka dina biljetter alternativt har några andra frågor – tveka inte att kontakta oss via telefon, email eller sociala medier. Vi finns här för att ge dig en upplevelse utöver det vanliga – från biljettköp till event och vidare till nästa. Showtic garanterar att du alltid bokar dina biljetter direkt från arrangören och till rätt pris. Du är viktig för oss.

Om din biljett

Jag hittar inte min biljett?

I första hand: Titta om bekräftelsen har hamnat i skräppostmappen i din mailkorg.

I andra hand: kontakta Showtic Gästservice info@showtic.se eller Reakt Live via mail info@reaktlive.com

Läs mer

Får jag någon påminnelse innan föreställningen börjar?

Ja, du får ett påminnelsemail närmare inpå Live streamen genom teknikplattformen ReaktLive. I mailet finns en unik länk som tar dig direkt till live streamen.

Läs mer

Jag vill köpa fler biljetter till en grupp eller ett företag, hur gör jag?

För att göra en Grupp- eller företagsbokning vänligen kontakta Showtic Gästservice på 0771-13 43 00

Observera att varje person i sällskapet som ska ta del av livestreamen måste ange en unik mailadress.

Läs mer

Om tekniken

Blir du sen eller var det någon som avbröt dig mitt i konserten?

Kl. 18:30 sänds konserten live, men det går fint att titta om och om igen ända fram till midnatt.

Läs mer

Kan man titta på konserten via Airplay eller Chromecast?

Chromecast generation 3 fungerar och Airplay fungerar i senare versioner. Testa i god tid för att säkerställa att det fungerar med just er konfiguration. Klicka här för att komma till testsidan!

Sändningen av konserterna är med en hög kvalitet, det innebär att du behöver ha en stabil internetuppkoppling på minst 7-8 mb/s. Därför rekommenderar vi att man kopplar upp sin tv från dator med HDMI kabel för att vara helt säker.

Läs mer

Kan man titta på konserten utanför Sverige?

Ja, streamen går att se globalt.

Så länge du har en stabil internetuppkoppling, rätt tekniks setup samt biljett.

Läs mer

Vilken internetuppkoppling rekommenderas?

Du bör ha en bra internetuppkoppling (7-8mb/s eller mer) och Chrome rekommenderas som webbläsare. TESTA DIN UPPKOPPLING HÄR >>

Läs mer

Vilken setup rekommenderas för bästa upplevelse?

Den bästa upplevelse får du genom att koppla upp din dator mot en TV via en HDMI-kabel och med ett bra ljudsystem eller en dator och grymma hörlurar.

Läs mer

Hur kan jag testa min setup innan eventet?

Det är många som gärna vill testa att det fungerar i god tid, därför har vi ordnat med en testsida.

På testsidan kan du som kund testa hur det funkar med just din utrustning och uppkoppling. Fungerar det där kan du vara trygg med att allt fungerar på eventet.

Klicka här för att komma till testsidan!

Läs mer

Vad händer om något strular under livesändningen?

ShowticTV samarbetar med ReaktLive för live streamen. Vid frågor kring tekniken kontakta info@reaktlive.com

Reakt Live använder sig av Rackfish Uppsala som är en etablerad aktör och har lång erfarenhet av att leverera stora livesändningar via Internet. De håller sig till en kanal och spelare som fungerar i både webbläsaren och mobilen.

I en stor andel av fallen där enskilda användare har problem med ljud eller bild beror det något i ens egna inställningar. För att säkerställa att man har god tid på sig att testa så allt fungerar, startar livesändning med test av ljud och bild ca 1 timme innan eventet startar. Lite som på vanliga live events låter de publiken hinna komma på plats, testa att allt fungerar, bunkra upp med godsaker och vara 100% redo när allt drar igång.

Läs mer

Köp biljett Saturday Night med Bo Kaspers ·