Don't stop the music

Sändes LIVE från Hamburger Börs den 30 januari på TV4

Sändes LIVE från Hamburger Börs den 30 januari på TV4

Hamburger Börs

Låt inte musiken tystna

Showtic vill uppmärksamma initiativet från Stiftelsen Svenska Musikfonden som arrangerade galan Don't stop the music som sändes den 30 november på TV4 direkt från Hamburger Börs. En kväll för alla som får musiksverige att leva och ser till att inte musiken tystnar.

Don't stop the music - First Aid Kit

Don't stop the music - Zara Larsson

Don't stop the music - Molly Sandén

Don't stop the music - Benjamin Ingrosso

Don't stop the music - Peter Jöback, Helen Sjöholm, Tommy Körberg

Don't stop the music - Miriam Bryant & Stor

Don't stop the music - Tomas Ledin

Don't stop the music - Mariette

Don't stop the music - Loreen

Don't stop the music - Janice

Don' t stop the music - Sarah Dawn Finer & Martin Stenmarck

Don't stop the music - Mikael Tornving


 

Vilken oförglömlig kväll! Lördagen den 30 januari direktsändes musikgalan Don´t stop the music från anrika Hamburger Börs i Stockholm. Det svenska musikundrets absolut största låtar tolkades live, i artistkonstellationer vi aldrig tidigare sett för att hylla och stötta den hårt drabbade musikbranschen. Miljonpublik såg programmet i TV4 och Showtic kan som stolt sponsor till galan meddela att stiftelsen Svenska Musikfonden, som är initiativtagare till musikmanifestationen, fått in strax över 3 miljoner kronor i samband med galan.

- Vi är jätteglada att svenska folket har "swishat" in strax över 3 miljoner kronor som vi vet kommer göra stor nytta för så många utsatta i denna kris, säger David Stenmarck, ansvarig för insamlingsstiftelsen Svenska Musikfonden.

Musikmanifestationen är startskottet för en insamling som kommer hållas under hela året. De insamlade medlen kommer att delas ut i akutstöd (Covid-19) till de hårdast drabbade i musiksverige (t.ex. frilansande musiker, artister, scenarbetare, specialister, fåmansbolag inom musiknäringen). Tillsammans ser vi till att musiken inte tystnar!

 


 

OM STIFTELSEN SVENSKA MUSIKFONDEN 

Stiftelsen Svenska Musikfonden har det huvudsakliga allmännyttiga ändamålet att, med stöd av insamlade medel, stötta, främja och utveckla svenskt musikliv.

Låt oss tillsammans se till att musiken inte tystnar.

Vill du läsa mer om stiftelsen eller skänka pengar läs mer här >>